Dove vs Garnier

Ma kasutan pea igapäevaselt deodorante. Üks aeg tuli pikem vahe sisse ning seejärel soetasin endale Garnier deodorandi. See ost tuli nagu välk selgest taevast- kõndisin riiulist mööda ja haarasin kaasa. 😀 Jupp aega hiljem võitsin ma ühe neiu blogist Dove deodorandi.. Mõtlesin, et miks ma üldse selle Garnieri oma siis ostsin. Oleks ma vaid ette teadnud, oleks paar euri säästnud, aga teadagi on oleks paha poiss. 
Niisiis, on tegelikult väga hea, et ma selle Garnieri oma endale muretsesin, sest Dove deodoranti ma üldse ei kasutagi enam. Mulle see absoluutselt ei istu ja kohe räägin lähemalt, miks see nii on. 

Deodorandi valikul on minu jaoks tähtis see, et ta ei jätaks heledaid plekke riietele, oleks kauapüsiv ning lõhn ei oleks liiga magus ega liiga hapukas. 

Alustaksin Garnier mineral deodorandist. See on nagu täpselt minule loodud- hea lõhn, ei jäta heledaid laike ning mis peamine, sellel on lukustatav ava. See on minu jaoks esmatähtis, sest teadagi saavad lapsed kõik, mida nad tahavad, igaltpoolt kätte. Siiani nad muidugi seda puutunud ei ole, kuid see lukk on lausa geniaalne seal. 
Riided jäävad täiesti puhtaks. Ei mingeid heledaid plekke kuskil. Minu jaoks on see oluline, sest ma ei taha ringi käia nagu sebra, kes on kaetud valgete triipudega. 
Lisaks sellele, võid deodoranti pihustada nii lähedalt või kaugelt, kui soovid.. ta ei jäta endiselt nahale mingit valget kihti. 

Dove Powder Soft. Tal on tõesti selline õrn ning naiselik lõhn, kuid siiski natuke vängem, kui Garnieri oma. Pudelike on ilus. Üks suur miinus tal on, miks seisab ta mul lihtsalt kapi peal ega leia kasutust rohkem- ta jätab kohutavad valged randid nahale, mis hiljem hakkab kooruma ja pudenema. Rääkimata riietest. Esimesel kasutuskorral lasin seda endale kaenlaalla ning ega vaadanudki sinna hiljem.. Panin pluusi selga ning valgeid tükikesi hakkas lendama kahte lehte ja pluusil olid valged randid. Ma esmapilgul ehmatasin ära, kuid üsna kohe selgus, et asi on deodorandis. Ja mitte selles, kui lähedalt või kaugelt pihustada.. Ma tegin seda suht kaugelt, kuid endiselt oli tulemus sama. Hiljem nägin kurja vaeva, et pluus puhtaks saada. Sellepärast viimane valik mulle üldse ei meeldi ega sobi. Võibolla on lihtsalt parim enne möödas.. ma polegi vaadanud. 

14 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga