Farmi- terve Eesti kiidab!

Täna tõi mulle üks armas tädike Farmist kotikese head ja paremat ning karbikese, mis oli täis minu lemmikuid- kohukesi. Hetkel on küll mul käsil tervislik toitumine, aga ega ma neid nüüd kahe suu poolega sisse ei hakka ajama. Naksasin pool kohukest täna ning teisi jagub järgmisteks päevadeks.

Ma olen koos tänasega kolm päeva jälginud toitumiskava ja kohukesi vaadates ei olnud tunnet, et ma pean neid sööma.. ma ei suuda ilma nendeta. Ma suudan, kuid on hea, kui nad külmikus olemas on. Ei tasu unustada kahte suurt maiasmokka meie peres- Hendrik ja Raimond. 

Kohukesi on nelja erinevat sorti: ananassi, biskviit-kreemiga, maxi vanilli ja creme brülee. Minu lemmik alati ja igavesti on tavaline vanilli kohuke, kuid söön meelsasti ka kõiki teisi, mille sisu ei ole hapukas. 

Järgmisena võtaksin ette täispiima, hapendatud täispiim ja jogurt. Jogurti sõber olen ma terve elu olnud, peab tunnistama. Piima joon ma viimasel ajal väga harva, kuid see täispiim maitses täpselt nagu tavaline. Võibolla ma lihtsalt ei suuda maitseid eristada nii detailselt. Hapendatud täispiima ei ole ma veel mekkinud, kuid lähipäevil seda kindlasti teen. Ei pea üldse mainimagi, et nad kõik on mugavates pakendites.

Jätkame millegi soolasega. Kukeseenemaitseline toorjuust. Kuna mu viimased lemmikud on riisigaletid, siis just nendega on see toorjuust ülimaitsev. Kukeseente maitse käib kõigest muust mõnusalt üle.
Lõpetan topsijogurtite ja pudingitega. Jogurtid on mõlemad mõnusalt kooresed ning ei ole väga vedelad. Juba varasemalt olen maininud, et minu suured lemmikud on jogurtid igasuguste lisanditega- marjad, kiivi, mango, apelsin jne. Kõik on imehead ja raske neile vastu panna. Kuna ma üritan üle minna tervislikumale eluviisile, siis paraku olen jogurteid hakanud viimasel ajal vähem sööma. Poes ei ole isegi tahtmist neid korvi pista, aga vahel võib. Mõõdukas koguses. Ja ega ma ei olegi täiesti kindel, kui tervislikud või ebatervislikud sellised jogurtid on. 
Sokolaadipudingid. Oh, siin kohal peaks mu lapsed üht-teist kirja panema, sest pudingid läksid kõik neile ja noh, meeldisid nad neile ikka väga. 

Millised on Teie lemmikud Farmi maitsed?

9 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga