Määratlemata

pühapäev ja vaalad

Palju juttu pole, pigem näitan rohkelt pilte. Otsustasime täna hommikul minna Männiku karjääri. Jah, tundub, et Ämari kõrval uus hullus, kus pidevalt käia. Ehk on see sellepärast nii, et terve suve jooksul ei saanudki ujumas käidud, rääkimata veel liival lesimisest ja päevitamisest. 

Lähim normaalne ujumiskoht ongi Männiku karjäär. Merevesi on laste jaoks liiga külm, arvan mina. Karjääris tunduvalt soojem ning seal oli täna õnneks väga vähe inimesi. 
Ma olen kohutavalt pettunud. Paar postitust tagasi mainiti kommentaariumis, et ma olen räme vaal. Mõtlesin, et kuna ujumisasjad on viimasel ajal mega soodukatega, ehk leian poest täispuhutava vaala, kellega koos mööda vett päikese poole ujuda. Noh, nagu kaks vaala ikka. Poodi mindud, vaal üles leitud ja kõigest 4 eurtsi eest! Puhusin kodus täis ja kurat, no ei ole me ikka üldse sarnased, lisaks on tegu delfiiniga. Rimi müüs delfiini vaala pähe! Ja mis veel kurvem.. ma olen isegi temast suurem.. Ma olen suurem vaal-delfiinist!

Otsustasin, et pean end siiski kätte võtma.. Enam nii edasi minna ei saa. Seni aga kuni ma end kokku võtan, nautige ilusaid pilte. Tänasest. Karjäärist. Minu poegadest. Minu mehest. Evianist. Delfiin-vaalast. Ja minust. Natuke. 
8
Share this:

7 kommentaari

 1. Anonüümne

  16. aug. 2015 at 08:26

  Millest see tuleb, et su pildid on koguaeg sellise punaka varjundiga ja pole selged?

 2. Jane Almers

  16. aug. 2015 at 08:58

  Ma ei oska öelda, sest ma ise ei näe seda 😀

 3. Lizzy

  16. aug. 2015 at 09:41

  Oeh, inimesed on ikka õelad. Mitte et see mingi uudis oleks, aga kohe kui pole alakaalus, sõimata vaalaks, on ikka tase :D. Ole hea ja ära nende pärast kohe päris nälgima ka hakka eks! 🙂

 4. Mai

  17. aug. 2015 at 06:41

  Mina näen küll selgeid ja ilusaid perepilte! Kaunid perepildid-ei mingit udusust ega punakat tooni!

 5. Anonüümne

  17. aug. 2015 at 09:37

  See tuleb sellest, et valgus on vale. Eredas, lagipähe paistvas päikeses korralikke pilte teha on suur peavalu, päike lihtsalt sööb kõik värvid ära, pildid jäävad tumedad ja nö põlenud, enda lõbuks muidugi võib klõpsida, aga laias laastus on silmal seda valus vaadata 🙂

 6. Jane Almers

  17. aug. 2015 at 12:36

  Eks ma üritan 😀 Võõraste halvad sõnad kriibivad hinge 😀

 7. Anonüümne

  18. aug. 2015 at 12:19

  Ei saa mina küll aru, et sa kuidagi vaal oleksid. Ükskõik mis pidi su pilte vaadata, sa oled siiski 2 last sünnitanud. Väga haige öelda sinu kohta vaal, mu arvates küll kena figuuriga naine oled. 🙂 ISegi kadestamisväärne.

Leave a Reply