punased juuksed veel erksamaks!

Paar nädalat tagasi sain ma armsa üllatuse osaliseks- roosa pakike mitme juuksehooldustootega. Algne plaan oli nendega saada oma punane juuksevärv säravaks ja kauapüsivaks, aga kuna ma pisut enne seda otsustasin juuksed tumedaks värvida, pidin leidma kiirelt inimese, kellel oleks olnud sama punane kulunud toon, mis mul enne. Mul oli nii kahju seda pakki avada, sest see oli kõige ilusamalt pakitud üllatus ning kõige armas pakike üldse, mis ma kunagi saanud olen. Arangur Grupp (LINK) lihtsalt oskab üllatada! Kahju oli seda pakki avada just sellepärast, et nad nägid vaeva kõige selle ilusaga ning mina lihtsalt tuimalt värvisin oma juuksed muud värvi ja ei saanudki neid tooteid enda peal testida. Siiani häbi silmis…
Kuid siiski, leidsin kiirelt tuttava neiu, kes tooted enda peal ära prooviks. Kopeerin siia tema tagasiside. 

“Sain võimaluse kasutada Alfaparf Yellow värvikomplekti. Pakike jõudis minuni õigel ajal, kuna mõlgutasin niikuinii värvimise mõtteid. Juur oli juba üsna väljakasvanud ja punane üsna tuhmunud. Kasutasin 8,66 tooni, segasin selle 6000 mixtooni ja 6% vesinikuga. Tulemusega olin väga rahul.

Pakist leidsin lisaks värvile 3 erinevat pudelikest, mida pole veel jõudnud proovida. Väga meeldis see, et värviga kaasas oli riideid kaitsev keep, kuna alati kui juukseid värvin, olen mina ja pool mu kodu värvine. Lisaks olid pakis veel kindad ja pintsel. 

Esiteks värvi oli palju ja palju all ma mõtlen seda, et kui mul jääb juukseid värvides alati värvist puudu, siis seekord piisas sellest ja jäi ülegi. Seda oli nii palju, et saan oma juukseid veel korra värvida. Juuksevärv ise oli piisavalt paks, ei tilkunud ega valgunud laiali. See tegi värvi pealekandmise lihtsamaks ning mugavamaks. Lõhn oli üsna vänge, aga ei midagi hirmsat. Värvi hoidsin peas 25minutit, pisut kipitas aga ei midagi väljakannatamatut. Asi, mida ma pole teiste värvide juures märganud oli see, et mu peanahk tõmbus korraks üsna kuumaks, aga õnneks jäid kõik juuksed pähe. Värv muutus peas alguses lillaks. Mõtlesin juba, et ehk ei ole õige toon ja olin juba valmis, et lõpetan jälle lillade juustega. Hiljem kui juuksed pestud ja kuivatatud, oli siiski selge, et juuksed on kenad punased. Värviga olen väga rahul ning kasutan teinekord veel.”
Lisaks olid pakis erinevad maskid, šampoonitotsik, erinevad taastavad ampullid ning üks meeletult hea juukseseerum. Sellega on üks pisike paha asi- pumbates ei tule sealt midagi välja.. olen vaadanud, ehk on kuskilt miskit ees, aga ei.. Ilmselt on lihtsalt pisut praak. Igal korral kui seda juustesse panen, pean korgi täiesti maha keerama. Pole küll suur asi, aga mõtlesin ära mainida.
Seerumit olen jõudnud väga vähe kasutada, sellepärast pole midagi eriti kommenteerida selle koha pealt. Tulevikus kirjutan sellest juba pikemalt.

6 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga