***

Sõbrapäeva wishlist ja koostööst

Seoses koostöödega on mul nüüd natuke vabamad käed. Romwega ma lõpetasin koostöö. Kuigi enamus nende toodetega olin ma rahul, siis nende tingimused hakkasid üle pea kasvama. Alguses võisin valida ükskõik, mida hing ihaldas. Seejärel tulid erinevad tingimused- kotte ja kingi valida ei saa, hinnapiirang tekkis. Lõpuks tahtsid nad, et ma läheksin tooteid pildistama professionaali juurde. Viimane piisk karikasse oli see, et neile ei piisanud sellest, kui ma postitasin tootepildi blogi Facebooki lehele koos lingiga. Nad tahtsid, et ma teeksin ühest pluusist pika postituse. Ma ütlesin neile, et sorry, aga ma ei tee seda. Ma ei näe pointi lisada postitusse pilt pluusist, panna link ja siis see ripub siin pealehel.
Mina sain algusest peale aru, et kui riided/aksessuaarid kätte saan, teen nendest pilti (kas siis seljas või kui selga ei mahu, siis millegi taustal), teen nendest postituse, lisan lingid juurde ja kõik. Nemad hakkasid aga nõudma, et kui nad saadavad näiteks 4 toodet mulle, siis minu kohustus on nendest välja võluda 2-3 postitust. Ma saatsin nad heaga kuu peale. Sõna otseses mõttes. Kindlasti ei taha ma oma blogi reklaamiurkaks muuta. Jah, aegajalt võin ma näidata siin hiinast saadud tooteid, aga sellega ka asi piirdub. Mingit tsirkust ma korraldama ei hakka.
Nii teengi ma täna koostööd ainult SheIn.com lehega. Tunnen ennast natuke isegi vabamalt, sest Romwe meeskond oli nii pealetükkiv viimasel ajal. Esitasid aina nõudmisi ja meilikast oli umbes nende kirjadest. Egas ma kurb pole. Üks koostöö läheb ja teine tuleb.
SheIn.com tiim palus mul kokku panna wishlisti. Varsti on tulemas ju sõbrapäev ning ma olen kindel, et mõni tähistab seda suuremalt kui teine. Meie ei tee midagi, oleme lihtsalt kodus, AGA ma panen kokku ostusoovitused, mida kannaksin mina, kui me otsustaksime just sellel õhtul kuhugi välja minna.

Telli siit (link!)                            Telli siit (link!)                              Telli siit (link!)

Ma pean tunnistama, et eriline kleidiinimene ma ei ole kunagi olnud. Mul on kapp kleite täis, aga igal korral, kui ma teise endale selga tõmban, võtan sama kärmelt ka ära. Miks? Ma ei tunne end kleidis mugavalt. Eelkõige oma voltide pärast. Detsembris, kui Hendriku jõulupidu oli, kandsin esimest korda väljas kleiti. Ja ma olen nüüd palju rohkem kleidiusku ning julgen seda tihedamalt kanda.

Telli siit (link!)                          Telli siit (link!)                             Telli siit (link!)

Selliste kleitide juures on ehted välistamatu osa. Mina sobitaks nende juurde kuldset tooni ehteid. Kõrvarõngad ja pikem kaelakee.

Share this:

12 kommentaari

 1. Anonüümne

  8. veebr. 2017 at 08:31

  Ma ei saa aru, mis krdi “koostöödest” kogu aeg jutt käib 😀 see on ju kõige tavalisem reklaami ostmine, mitte mingi koostöö. Kui lähed Maximasse leiba ostma, siis teed ka Maximaga koostööd või? 😀

 2. Jane Almers

  9. veebr. 2017 at 08:10

  Mina ei osta neilt riideid ju. Nemad ei maksa mulle raha. Koostöö selles mõttes, et nemad saadavad mulle minu poolt valitud tooted ja mina näitan neid blogis. Simple. 😀

 3. Anonüümne

  9. veebr. 2017 at 10:05

  Nad tasuvadki su blogis oleva reklaamipinna kasutamise eest riietes. Selle saab lihtsalt rahasse ümber arvutada, sest kõikidel riietel on hind juures. Simple 😀

 4. Jane Almers

  9. veebr. 2017 at 11:00

  Vahet pole, kumba pidi vaadata, koostöö on see ju ikka. 😀

 5. Anonüümne

  9. veebr. 2017 at 03:30

  See on täpselt sama palju koostöö kui Maximast leiva ostmine on Maximaga koostöö 😀 aga ok, nvm

 6. Anonüümne

  10. veebr. 2017 at 09:48

  Kui Maxima pakub, et kuule, me anname sulle leiva, kui sa sellest postituse teed, siis see on koostöö ju – pere saab leiva lauale, Maxima reklaami ja mõlemad on teineteise heaolusse panustanud.

  Kui ma ostan ise Maximast leiva ja kirjutan sellest postituse, siis see ei ole koostöö – mina käin raha välja, et süüa saada ja kulutan veel oma aega ka, et neile reklaami teha.

  Reklaami ostmine oleks siis, kui Maxima ütleks, et kuule, kirjuta postitus – sa leiba mekkida ei saa, aga me maksame. Ja siis lähen ostan oma leiva hoopis näiteks Selverist.

 7. Anonüümne

  11. veebr. 2017 at 12:33

  Kui Maxima annab 1€ maksva leiva ja kirjutad sellest, siis on ju Maxima maksnud reklaami eest blogis 1€.

 8. Jane Almers

  11. veebr. 2017 at 12:52

  Minu jaoks on see koostöö ikka- nemad annavad nn 1euro ja mina reklaamipinna enda blogis. Vaadelda saab mitmest küljest, aga lõpuks on tegemist siiski vastastikuse koostööga. 🙂

 9. Anonüümne

  15. veebr. 2017 at 08:58

  Kuule, kas seal sheinis ongi shipping nii kallis? Tahaks tellida ühte kleiti, aga shipping oleks kallim kui kleit ise :S

  Kas sinu kaudu mingit sooduskupongi ei saa?

 10. Jane Almers

  15. veebr. 2017 at 09:08

  Kõige targem on mõne tuttavaga kamba peale tellida. Või Facebooki müügigruppi postitada, ehk keegi tahab ka sealt lehelt midagi. Saate postikulu ära jagada. Kui tellida mingi summa eest, on seal vist post isegi tasuta, aga see on hiigel summa. 🙂

  Mulle antakse tavaliselt siis sooduskoode, kui seal lehel mingi kampaania käimas. Hetkel pole kampaaniat, seega ka mitte sooduskoodi. 🙂

 11. Anonüümne

  15. veebr. 2017 at 03:53

  Kas sa oskad muidu öelda, kui kaua see shipping seal tavaliselt aega võtab? Kas ongi kuu aega lausa?

 12. Jane Almers

  15. veebr. 2017 at 04:28

  2015 talvel oli esimene kord, kus ma ootasin kuu aega oma pakki. Ülejäänud ootamised on max 2 nädalat olnud. Viimased pakid on lausa 9 päevaga kohale tulnud. 🙂

Leave a Reply