tapmisähvardus mu lastele

Teate, ma olen oma elus igasuguseid debiilikuid ja idioote näinud. Ja isegi inimestega, kes näkku lärtsuvad või muudmoodi mind solvanud on, olen ma suutnud viisakaks jääda. Aga nüüd, kus mingi tattnokast tropp mulle kirjutas ja mu lapsi ähvardas, siis mul viskas kopa ette küll. Ei kõlanud just võõralt nimi “Sarah”, aga seda on raske uskuda, et seesamune eelnimetatud oleks tema naisuke. Pigem on tegu jüngriga, keda viimane omale hoolsalt kogunud on. Läbi aski. Palju õnne, next level inimeste sõbralikkuses on saavutatud! Ja pole vist abi, kui öelda, et “ära pane tähele”. Raske mitte panna, kui keegi koguaeg tuututab. Issanda loomaaed on kirju. 

Pisike update ka siis asja juurde. Neiu mõtles, et üllatab mind veel oma geniaalsete mõttevälgatustega. 😀 Ja samas, ega neiu ei valeta ju.. Keegi võiks ta palgata ennast reklaamima, see tuleb tal megahästi välja. 

Jagage oma kogemusi igasuguste hulludega!?

18 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga