Määratlemata

vokk-nuudlid kanaga

Mõni elutu(ajuta), kuidas kellelegi meeldib mõelda, saab nüüd tulla kommentaariumisse elutsema, kuidas ma valmistoidust toitu teen, sest noh, vaja läks järgmiseid asju:

vokk-nuudlid (karbi sees lausa!)
broilerifilee (see ju ka puha valmis, vaja ainult praadida.. oleks siis veel mõnda kana pidanud taga ajama, aga ei)
paprikas (kui ise ei kasvatanud, siis pole mainimist väärtki tegelikult)
roheline sibul (jällegi, oleks ma ise kasvatanud, siis oleks mainimist väärt)
sibul (kordamine ei ole tarkuse ema!)
porgand (…same thing!)
sool
must pipar (a ma avastasin, et ei kasutanudki seda :D) 
Kuidas valmistada?
Broilerifilee tuleks tegelikult väikesteks viiludeks lõigata, aga kuna ma olen laisk, siis ma tükeldasin nii, nagu jumal juhatas. Paned broilerifileetükid pannile, praed parajalt ära ja paned nad kuskile kaussi. Seejärel puhastad panni, paned uuesti tulele ja viskad sinna peale tükeldatud sibula, paprika ja porgandi (ma tegin nad kõik kuubikuteks). Praed seal neid veidi ja mina valasin sinna tassikese vett, panin vokk-nuudlid sinna hulka ja pannile kaas peale- hautad ära! (haha, ma kirjutasin alguses hauduma- ei ole vaja hakata mune soojendama, et loode areneks :D)
Vahepeal võtad kaane pannilt, et näha, kas vokk-nuudlid on pehmeks läinud. Neid ei ole vaja eelnevalt keeta! Vaja vaid kuumale toidule sekka valada ja neid seal aegajalt segada. Mingi 10 minutit vist hoidsin kogu kupatust pannil kaane all ja siis võtsin ära- vee pärast ära muretse, it will disappear! 

Lõpuks lisad sellele pannikupatusele broilerifileetükid ja segad kõik kokku. See oli nii hea!

Ja ongi valmis see valmistoit, sest olgem ausad- “Kõik koostiosad olid juba valmis”, ütles anonüümne ja lahkus kommentaariumist. 😀
Head isu!

6 thoughts on “vokk-nuudlid kanaga”

  1. No sa ikka pole oma ahistajateemast üle saand et ajakirjandusse pasundama läksid? See on ju vana teema ega ta sind enam ju ei tüüta ja ise oled süüdi et provotseerid ja topid oma lastest paljaid pornopilte ülesse, osta elu omale sljuha

  2. Eks ta tõesti paratamatult võib sellise mulje jätta, et mindi ajalehte kuulsust koguma, eriti veel, kui päev pärast uudist instagrami uhkusega pilt üles laetakse, kus kelgitakse oma suurenenud lugejanumbritega…

  3. Nii palju vaeva, et tõestada mingile suvakale kommenteeriale midagi? Ausalt, ei ole vaja igale kommenteerijale nn “ära panna”, et näed see nuudel ju puha valmis toit ja wow see porgand ju kaa valmistoit jne iroonilise maiguga teksti siia panema hakata. Poole soliidsem mulje oleks jäänud kui oleksid lihtsalt restepti pannud ja healjuhul märkuse, et keegi kirjutas, et teed ainult valmistoitu. Muidu tundub huvitav retsept ja sul tundub köögis hea maitse olevat aga seda iroonitsemist on halb lugeda,

Vasta Anonüümne-le Tühista vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga