***

Kuidas kodus hambad ohutult valge(ma)ks saada*

See on muidugi siililegi selge, et hammaste eest hoolitsemine on oluline. Hambapesu ja regulaarne kontroll kikutohtri juures, eks, aga see ei taga meile alati kahjuks säravvalget naeratust, kuigi ma usun, et see on igaühe soov, kes vähegi armastab naeratada. Ja veel eriti hammastega.

Ma ütleks, et mul on üsna valged hambad, aga alati võiks muidugi valgemad olla. Instagramis ikka tõmbab silma natuke kissi, kui mõne tšiki pilt ette satub ja tal nii säravvalge naeratus on, et lausa pimestab. Tahaks ju kaa, eks?! Aga sul on võibolla sama palju lapsi nagu mul ja aega keeruline sättida, et minna kuhugi salongi valgendama. Või jääb see hind sulle natuke kalliks.

Mulle pakuti kunagi kaks korda koostööd seoses koduse hambavalgenduskomplektidega. Ma keeldusin. Miks? Mul on üks hammas pooleldi kunstlikult juurde kasvatatud, sest ma kukkusin lapsepõlves rattaga nii õnnetult, et koolihammas lihtsalt murdus ära. Tervitused sulle, Siret! 😂

Ja kuna mulle ei ole osatud vastata, kas sellise hambag tohib kodus nii valgendada, siis ma olen pigem keeldunud. Parem karta, kui kahetseda. Hambutuna pole ka väga mugav ringi käia.

Nüüd aga pakkus mulle seda võimalust bränd nimega www.joi.ee ning nad oskasid mulle hästi põhjalikke ja sisukaid vastuseid anda ning mul tõesti tekkis tahtmine seda proovida.

Ma ei hakka siia kopeerima infot, mida leiate nende kodulehelt, kuid lühidalt öeldes kasutavad nad valgendusgeele, mis ei muuda igemeid ja hambaid valulikuks või tundlikuks ja mulle sobib see ideaalselt, sest minu enda hambad on niigi natuke tundlikud.

Miks valida Joi kodune hambavalgenduskomplekt?

✓ Efektiivseim turulolevaist
✓ Loodud tundlikele hammastele
✓ Valgendavad kuni 10 tooni
✓ Soodsaim ja valutu alternatiiv hambakliinikus valgendamisele
✓ Tulemus juba peale esimest kasutuskorda

Ütlen ausalt, just selle tundlikkuse pärast ma alguses pelgasin. Äkki ikka muudab veel tundlikumaks? Aga ei, tunne suus oli pärast täpselt selline nagu enne valgendamist, lihtsalt hambad olid silmnähtavalt valgemad, mis tekitas tahtmise hambad irevil ringi käia. 😀

Protseduur ise ei ole üldse keeruline. Võibolla kõige keerulisem kogu asja juures on hambajäljendite valmis seadmine, aga mina natuke põdesin, et see saab olema palju keerulisem. Komplektiga on kaasas ka täiesti arusaadav kasutusjuhend koos piltidega.

Kokku peaks tegema 5-6 protseduuri, iga õhtu korra, aga on lubatud ka tihedamalt teha. Mina nt tegin ühel õhtul kolm korda. Üks protseduur kestab pool tundi. Ülimugav ennast selleks ajaks teleri ette sättida ja lihtsalt istuda, UV lamp püsib ise suus väga ilusti.

Minu hambad peale esimest protseduuri (sama koht, sama päevavalgus, ei ole töödeldud ega midagi, sutsu kaugemalt tehtud):

Ma olin tegelt juba peale esimest korda üllatunud, sest ma teen tihti õhtuti storysid instagrami ja kõik need, kus hambaid on näha, lähevad tavaliselt kustutamisele, sest need on õhtuvalguses kuidagi nii tuhmid, aga eile olid täitsa valged. Hambad siis.

Et tulemus püsiks, võiks valgendust korrata iga paari kuu tagant või vastavalt vajadusele, kuidas ise näed, millal oleks tarvis. LED-UV lamp ja hambajäljendid tuleb alles jätta ja kui geel otsa saab, siis edaspidi ongi vaja ainult geeli juurde osta, mitte tervet komplekti.

Õuevalguses on eriti näha, et on valgemad

Tegemist on kvaliteetse ja effektiivse koduse valgendusmeetodiga ja julgen soovitada, sest olen ise ära katsetanud ja näinud tulemusi. Juba see suhtlus www.joi.ee poolt on äärmiselt professionaalne ja igati informeeriv.

On ohutu, ei riku hambaemaili. Plomme see kahjuks ei valgenda.

On ka vastunäidustused: mitte kasutada, kui oled lapseootel või imetad või kui oled alla 16a. Kui su hambad ei ole korras või esineb igemehaigusi. Samuti, kui kannad hambaklambreid (hammaste taga olevate traatidega tohib).

Kaua tulemus püsib? Kõik oleneb sellest, kas suitsetad. Kui ei suitseta, püsib tulemus aasta kuni kaks. Kui suitsetad, siis umbes poole aasta pärast soovitan korra veel läbi teha.

Kui kogu see jutt sind huvitas ja tahaksid ka proovida oma hambad valge(ma)k saada, siis minu koodiga Janeblogi saad soetada omale komplekti soodsamalt. Lisaks, kui jääd rahule ja saadad mulle enne-pärast pilte, kingib Joi sulle valgendusgeeli. 😉

Ja kuna mina jäin rahule ja julgen ka teile soovitada, siis TÄNA JA HOMME kehtib superkood Janeblogi ja annab 25% soodustust Joi toodetele: http://www.joi.ee

*postitus on valminud koostöös www.joi.ee tiimiga

2 thoughts on “Kuidas kodus hambad ohutult valge(ma)ks saada*”

  1. Tundub mega produktiivne toode! Kuna ma just loobusin suitsetamisest, siis oleks ju hea oma säravad kikud tagasi saada🤩🙈

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga