***

Midafa*ki ma just lugesin?!

Ma olen praegu pehmelt öeldes šokeeritud… Ma ei teagi, mida ma nüüd siin öelda tahan. Mu lõug vedeleb põrandal ja ma ei suuda seda üles korjata.

Geit istus vetsus, mina panin pesu kuivama, kui ta küsis, kas ma juba olen Triinu-Liisi ja Justini uudist näinud. Ma küsisin, et mis uudist, jälgin kollast meediat vähe. Näitas telefoni. Lugesin pealkirja. Midafa*ki? See on nali ju? Küsisin ma. Ta arvas ka, et raudselt mingi libakas või nagu kollasele meediale kohane, siis pealkiri on võimsalt klikikas, a sisu räägib üldse millestki muust.

Mulle ei andnud süda rahu. Panin pesu kuivama ära ja läksin vaatama. Krt, tasuline. Okei, võtke need nirused kolm euri, aga ma pean teadma, millest see kirjutab.

Artikkel, millest ma räägin, on see: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/95219489/oudus-suletud-uste-taga-suunamudijatest-abielupaari-triinu-liisi-ja-justini-koduvagivalda-on-kainud-korduvalt-lahendamas-politsei?fbclid=IwAR2nhQ2LjwB-jfguC-8yG1XWgV9lQc0uNW3_JDXa8V7fMFHrnNYJ3xCCbVs

Lugesin läbi. Vaatasin pilte. Midafa*ki? See ei ole ju tõsi? Samas, ma tean, et inimene, kes selle kirjutas, on või vähemalt tundub olevat Triinu lähedane isik – vähemalt läbi selle, mis Triinu instagramis on näidanud. Samas on ta seal palju asju näidanud, mis nüüd tundub, et on olnud kõik vale… Ja kuigi ma muidugi teadvustan, kui erinevat pilti võivad inimesed sotsiaalmeedias luua endast, siis nüüd mõtlen ma, et see pilt ei pruugi teine kord olla lihtsalt erinev vaid hoopis midagi muud ja valgusaastate kaugusel reaalsusest.

Ma lihtsalt ei suuda seda uskuda…

Nüüd, lugedes seda artiklit üha uuesti, saan ma paljudest asjadest aru. Ma arvan, et paljud saavad paljudest asjadest aru ja… kahetsevad. On ju nii? Naine, kes elas midagi nii õõvastavat läbi, sai veel foorumi kiusu endale kaela…. Kohutav.

Kas ma saan õigesti aru, et Justin kavatseb nüüd Austraaliasse põrutada? Et polnudki mingit sõprade ja pere igatsust vaid lihtsalt tõmbab jeed? No ei, nii need asjad küll ei lähe. Tuleb siia, saadab sellist jama korda ja kõnnib minema? Ma südamest loodan, et ta vastutab iga oma sõna ja teo eest, mis on Triinule natukenegi haiget teinud.

Ega nüüd polegi muud, kui lihtsalt pöidlaid pihus hoida, kõik head soovid Triinu poole saata ja toetada teda – kas siis heade mõtete või oma kohaloluga või millegi kolmandaga, aga me peame talle toeks olema. Mul on temast nii kahju lihtsalt ja ma loodan, et ta on täna turvalises kohas. Ma loodan, et tema laps on turvalises kohas ja ei pidanud kannatama.

On õõvastav midagi sellist teada saada. Lihtsalt kohutav… Ma olen nii šokeeritud ja midagi sees nutab. Jube… Sellise asja koha pealt ei tohi kindlasti silmi kinni pigistada ja parastada. See asi tuleb suure kella külge panna. See ei tohi nii jääda. Triinu on ohver.

Mul on sees vastik tunne, et sellist inimest kaitsesin ja pidasin teda teiste kiusu ohvriks, kui ta seda tegelikult ei olnud.

1 thought on “Midafa*ki ma just lugesin?!”

  1. No ma ei tea. Kui oli füüsiline terror ja keegi sai viga, siis on need vigastused loodetavasti fikseeritud? Vigastuste põhjustaja on ilmselt üheselt väljaselgitatud? Vastasel juhul on see lihtsalt paljasõnaline ja pahatahtlik süüdistus.
    Vaimne ja eriti “majanduslik” vägivald on lihtsalt laialivalguv ühepoolne aarvamus, mis enamasti tähendab vastastikkusi erimeelsusi, mida on lahendatud röökides. Ebameeldiv, kuid mitte ebaseaduslik.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga