naistekas đŸŒŒ

Ma alustaks seda postitust kĂŒsimustega- kui tĂ€htis on teile NaistepĂ€ev? Kas tĂ€histate? Kui tĂ€htis on NaistepĂ€ev teie meestuttavatele? Teie hĂ€rrale?

Ma olen iga aasta ikka oma hĂ€rralt lilli saanud, ĆĄokolaadi ja ehk midagi suurematki (enam ei mĂ€leta, iga aasta midagi). Lilli meeldib mulle koguaeg saada, seda mees teab ja neid ma saangi- suvalisel pĂ€eval, mis ei oma mingit seost kindla sĂŒndmusega. Siin kohal ei saa ma öelda, et suvalisel pĂ€eval, mis ei oma mingit tĂ€htsust, sest iga elatud pĂ€ev on tĂ€htis. VĂ€hemalt minu jaoks. 

Kui on tulemas mingi tĂ€htpĂ€ev- aastapĂ€ev, sĂŒnnipĂ€ev, emadepĂ€ev ja kĂ”ik sellised pĂ€evad, siis mees on kĂŒsinud, et mida ma soovin. Minu peamine vastus on alati olnud LILLED. Mulle nii meeldivad punased roosid ja neid soovin ma igaks tĂ€htpĂ€evaks. Muud ei peagi olema, ainult lilled.

Sellel NaistepĂ€eval sain ma kolm roosi ja ma olin omadega laes- nii Ă”nnejunnis. 😀 Aga tegelikult ma ei tĂ€htsusta NaistepĂ€eva ĂŒle. Minu meelest on see nagu iga teine pĂ€ev kalendris. Üksteist peaksime ikka igapĂ€evaselt austama ja vÀÀrtustama- ole mees vĂ”i naine. 

9 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. NÔutavad vÀljad on tÀhistatud *-ga