Burksitegu*

Üks isuäratav postitus, millega blogimaastikule naasta, eks. 😀

Kui paljud teist väljas käivad burgerit söömas? Aga kui paljud teevad seda ise kodus? Jep, mina ka!

Hessis või Mäkis käime ikka väga väga harva. Okei, ega meil neid siin pole ka eriti ja vahel ikka tekib väike burksiisu. Ma kunagi arvasin, et kodus tehtud burger pole üldse hea. No eks oleneb vist tegijast, mis?

Meie klassikaline kodune burger koosneb tavaliselt saiast, pihvist, kastmest ja salatist, aga kuna Eesti Pagar ja Rakvere saatsid mulle rikkaliku koti burgerikraamiga ja seal oli ka peekoni, otsustasin sellel korral ka seda proovida. Ütlen ausalt, pigem ei kujuta ma peekonit burgeri vahel ette, aga oli üllatavalt hea. Salati tegin ka sellel korral ise – hea vaheldus kapsa-porgandi salatile..

Ja ma pean ka ütlema seda, et raudselt hakkan ma edaspidi kasutama neid burgeripihve. Või noh American burgerid. 😀 Nii mõnusalt lihaka maitsega!

Ja kuigi ma ennast söögitegemises just parimaks ei pea, sõi Geit lausa kaks burgerit ära. Lausa niiii hea pidi olema! Ütles, et see on parim söök, mida ma teinud olen. 😂 Ok, annan rahus köögi-getu tiitli talle. 😂

Aga minge hakake jälgima ka Eesti Pagari (@eestipagar) ja Rakvere (@rakvere_lk) instagrame, sest nendes on käimas ägedad burgeriteemalised auhinnamängud.

Ja ega ka mina siin niisama oma burgeritega ei uhkelda. Ka teie vahel loosin ühe rikkaliku burgerikoti välja, enda instagramis (@janeblogi)! #saipihvsai

*postitus valmis koostöös Eesti Pagari ja Rakverega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga