miks mu blogi kokku jookseb :(

Ma olen tõsiselt kurb. For real. Mitte nagu negatiivselt kurb vaid positiivselt kurb. Mitmed inimesed on kurtnud, et mu blogi laeb end nii aeglaselt välja, jooksutab arvuteid kokku ja seda on võimalik normaalselt lugeda ainult telefonis. Sellepärast ka mitmed lugejad siia enam oma nina ei topi. Mul nii kurb seda kuulda ja ma ei oska kuskilt probleemi otsida, sest mul endal kõik väga tip-top. Mu blogi laeb kenasti välja, ei ole aeglane ega jooksuta midagi kokku. Nii raske on probleemi otsida, kui ma ise seda kogenud ei ole. Kust alustada? 

Ma eriti ei tahaks siia mingit võõrast venda lasta, et uuriks, milles viga, sest ma lihtsalt ei usalda mitte kedagi oma kallikese ligi. Kui ma eelmisel detsembril siia mingid kuradi jõulutulekesed panin, sest ma arvasin, et mu blogi on kohe tuhat korda fäänsim, hakkas see jama pihta. Siis jooksis ka minul blogi kokku ja ma ei saanud siin normaalselt olla. Sama kiirelt kui ma need tulekesed siia lisasin, võtsin ma nad ka alla. Minu arvutis enam seda viga ei olnud, a tuleb välja, et mõnel lugejal* see siiski eksisteerib veel. Mida siis teha? Ehk keegi oskab mingit head nõu anda? Ma ise väga ei tahaks susserdada ka mingite koodide kallal, pärast olen tervest blogist ilma, aga ma siiralt tahan, et teil oleks siin lihtne ja mugav käia, sest ega ma ei viitsiks ka käia lehel, mis kõik minu ülejäänud asjad kokku jooksutab ja aeglane on. 🙁

*See oli reaalselt kõige valusam löök, mis ma allapoole vööd saanud olen. 😀 Thanks Merje, ma nutsin patja terve ookeani peale su sõnumit. 😀

8 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga