Mutisõbrad

Ma avastasin smuutid alles siis, kui siia Roosna-Allikule kolisime. Just sellesmõtes, et siin hakkasime rohkem neid ise valmistama ja jooma.

Muidugi teadsin ma enne ka, mis asi on smuuti ja kuidas seda tehakse, aga endal polnud ei blenderit ega viitsimist jaurata. Tegelikult pole seal midagi vaja jaurata. Vahel piisab paarist koostisosast ja saab väga maitsva smuuti valmistada. Ja mis peamine – ise saad koostisosi valida ja näed, mida sisse ajad omale.

Egas ma mingi smuutiekspert ei ole, aga mingeid teadmisi selles vallas ikka oman.

Chris Kala tegi hästi hea postituse Instagramis, mis pani mind mõtlema sellele, kui palju me oma toidu pärast rabeleme. Jah noh, tööl peab käima, et toit laual oleks, aga ma mõtlen just valikut toidu osas.

Ma ise proovin süüa ja tarbida seda, mida loodus meile pakub, st süüa rohkem asju, mille pärast ei pea ise palju tõmblema (soojendama, keetma, praadima või muudmoodi eeltöötlema). Valmistoit, mida loodus meile pakub. Ma ei tea, kui inimlikult see kõlab.

Hendrik ja Raimond on väga suured smuutisõbrad. Või tähendab “mutisõbrad”, nagu nad ise ennast nimetavad.

Enamasti valmistame me ise smuutit ja põhilised koostisosad on keefir, jõhvikad, banaan, maasikad, mustikad, chia seemned, kaneel. Vahel keefiri asemel lisan tavalist vett.

Meie pere suureks sõbraks on saanud ka Aura smuutid ning need maitsevad meile väga. Kõige lemmikumad on banaani-maasika-granaatõunasmuuti ja uus kiivi-ananassi-mangosmuuti, mis koosnevad ainult looduslikest suhkrutest.

Ja hoidke silm peal mu instal, sest esmaspäeval panen ühe smuutide ja topsikute loosi käima, @janeblogi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga