Pulmad jäävad ära?

Sponsoreeritud

Meil on draama. Tähendab, meil oli eile õhtul väga suur draama, aga mu tulevane endine abikaasa tõusis täna hommikul täpselt nii rahulikult, nagu ta ei oleks eile midagi valesti öelnud, samal ajal, kui ma terve öö pidasin plaane, kuidas ma temaga kindlasti uuesti ei abiellu, sest see oleks puhas lollus arvestades seda, mida ta eile mulle ütles.

Juhtus tema nägema minu vestlust ühe õmblejaga, kellelt ma küsisin oma pulmakleidi valmistamiseks hinnapakkumist. Nimelt on mul kindel soov, millist kleiti ma soovin. Tavaline valge on minu jaoks liialt igav. Ja sellist kleiti nagu ma soovin, müüakse välismaal ja maksab seal 2000 ringis midagi. Ma veel olin naiivne ja mõtlesin, et teen kiisusilmad pähe, näitan Geidule seda kleiti, rõhun sellele, et me ju ainult teist korda abiellume elu jooksul ja äkki… äkki… ma ju olen rase ka hetkel ja äkki???????

No hea, et ei teinud seda mõtet teoks, sest eilses vestluses käisid läbi sellised summad nagu 400 ja 500 ja Geit juba teatas, et tal läks igasugune isu abielluda uuesti, ära, kui ma kavatsen endale niiiiiiii kalli kleidi muretseda.

Tema jaoks on see summa ikka ilgelt suur. Ja mõnes mõttes minu jaoks ka, aga mitu korda sa elus ikka abiellud? Okei, meie puhul see ei päde, me teeme seda teist korda, aga nagu… esimest korda me suht mööda minnes regasime higiste laupade saatel oma kooselu ära, kus tunnistajateks olid mina, tema, registreerija, osad meie lapsed ja fotograaf ja… see oli suht lamp.

Nüüd ma tahan ju suurelt ja uhkelt (aga lihtsat!) ja täpselt nii, nagu ma oma peas mõtlen. Kas siis tõesti on see 400-500 eurot + kanga kulu siis nii suur summa? Kas ma pean tõesti minema TikToki ja hakkama tegema laive ning kleididona koguma? 😀

Ja siis ta seda ütles…. Mul on täpselt see lause peas. “Võta kaks kardinat ja õmble kokku, mis seal nii rasket on?” Ma ütlesin talle, et olgu, palun, õmble valmis mulle mu unistuste kleit ja siis ma olen nõus mitte tellima mujalt. Selle peale ta tegi nägu, nagu oleks õmblemine tema varjatud supervõime ja läks magama.

Täna ta ärkas. Ma imestan, sest mul olid plaanid öösel… Ja nagu midagi ei oleks juhtunud. Ma kohe röögatasin, et toogu keegi mulle arvuti, sest ma pean blogima. Ja see mõjus, sest ta kohe arvas, et see 400-500€ ei ole tegelikult isegi palju sellise kleidi eest. Füürer, nagu ma olen!

Aga ei… draama draamaks. See oli tegelikult nii lamp arutelu. Lõpuks sain sellest “draamast” veel parema idee. Vaadake Shein.com või Temu epoodi. Mõtlesin, et ostan sealt kuskilt ilusa tüllkleidi, kohendan veidi, õmblen lilled ise peale ja voilaaaaa! Tuleb tõesti palju odavam, aga samas (loodetavasti!) saan ikka selle, mida ma soovin. Proovin! Vaatame, mis välja kukub. Õnneks aega on. Ja lillede valik on ka meeletu ning odav.

Nüüd õhtul avastasin, et Aliexpressis on ka megalt just sarnaseid kleite, nagu ma oma peas ette kujutan, seega… lähen kolan nüüd seal veidi ringi.

Selline leid nt Alist, kliendi reaalne pilt:

Aga kindlasti ei pühi ma laualt maha varianti, et lõpuks ikka keegi õmbleb ja maksan sutsu rohkem. Eks näis! Aga ilma sellise kleidita ma abielluda ei kavatse. Lihtsalt mainin. 😀

Kommentaarid

  1. Sirli Viks says:

    Mina 13a tagasi tellisin alist pulmakleidi ja see valmistati täpselt minu mõõtudele. Ning oh üllatust, mega ilus ja hästi istuv kleit tuli. Olin ka valmis, et ostan lõpuks kuskilt poest mega kalli, kui see ost peaks ebaõnnestuma. Aga ei, sain 100euro eest väga ilusa kleidi.

  2. Kuldkalake says:

    Alati tasub Alist tellides otse sellele müüjale kirjutada ja küsida, kas saavad Sinu mõõtudele õmmelda. Oleneb müüjast, aga tulevad vastu, maksad võibolla tsipa rohkem ja saad endale hästi istuva kleidi. 🙂

  3. Andra says:

    Kui tellid siis kindlasti telli see alumine seelik ka, et ta jääks eemale hoidma. Loodan, et saad aru mida mõtlen. Või uuri müüjalt kas kaasas

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Mu per*e on kõnelenud…

Ma tean mõnda inimest, kellel on sisetunne. Kõhutunne. Per*setunne. Kuidas siis keegi seda oma vaatevinklist [...]

9 kommentaari

Kuidas me lastega puhkamas käisime

Ma tean, et kasutada sõnu nagu “lapsed” ja “puhkus” ühes lauses kõlab väga vastuoluliselt, sest [...]

Kas ainult vaesed šoppavad kaltsukates?

Mul pole kunagi kaltsukate/kirbukate, nüüd siis uuema ajastu viisakama väljendi – taaskasutuspoodide vastu allergiat olnud. [...]

2 kommentaari

Hommikused mõtisklused….

Esmaspäev. Kuum kohvi. Päike paitab ühte näopoolt. Istun rahus ja vaikuses elutoas oma uuel mõnusal [...]

5 kommentaari

Kuidas lapsed ei peaks ennast kõigi ees alasti võtma

Ma olen viimaste aastate jooksul hästi palju hakanud mõtlema selle peale, kui oluline on just [...]

19 kommentaari

Jälle uus diivan??! Ehk, kuidas minust äärepealt oleks närvar saanud

Meil on uus diivan. Ja loomulikult olen ka juba etteheiteid saanud, et mis mõttes, jälle [...]

7 kommentaari

Mida nendele lasteaialastele siis selga panna?

Peagi kuue lapse emana mõtlesin jagada soovitusi, mida ühele lapsele sinna lasteaeda siis vaja on. [...]

6 kommentaari

“Kuidas lapsed ikka täiega ootavad kooli”

Ülehomme on esimene september, mis tähendab, et algab uus kooliaasta. Ma kindlasti ei kuulu sinna [...]

8 kommentaari

Kuidas…

Ma ärkasin täna umbes poole kuue ajal selle peale, et keegi sikutas mu juukseid väga [...]

5 kommentaari