solgutatakse nii et tolmab

Ohjeesus, ausalt ma ütlen. Mul nii koll ees juba. Nagu juba eelmises postituses mainisin, käisin täna arstilt tervisetõendit saamas. Küsisin veel arstilt lisaks üle, kas autokool saab ikka selle internetist kätte, sest mul endal puudub võimalus id-kaardiga kuhugi sisse logida. Jah, jah, jah. Vastus oli kindel jah. 

Läksin õhtul autokooli loengusse ja kurb tõsiasi, aga ei, autokool nii lihtsalt seda kätte ei saa. Mina pean neile selle e-mailile saatma. Johhaidii, kuidas ma seda teen, kui ma seda kuskilt kätte ei saa?! Ma olen selle pagana tervisetõendi pärast nii palju edasi-tagasi jooksnud, et ausalt on siiber juba.. Mida ma nüüd teen?!

Eesti.ee lehel mul seda ei ole kuskil.. sada korda läbi vaadatud. Paberivaba.ark.ee lehelt pidi saama menüüst “juhtimisõigus ja juhiload”, kuid login sinna sisse internetipanga kaudu ja mulle seal küll midagi sellist vastu ei vaata. 

Nüüd ma siin istun ja mõtlen, et kas ma pean jälle võõra arsti juurde jooksma (oma perearst puhkusel), kuhu ma tegelikult üldse minna ei taha. Arst iseenesest oli väga sõbralik ning mu endise perearsti tütar ja puha, aga noo mulle arstide juures kohes üldse ei meeldi.

17 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga