Määratlemata

solgutatakse nii et tolmab

Ohjeesus, ausalt ma ütlen. Mul nii koll ees juba. Nagu juba eelmises postituses mainisin, käisin täna arstilt tervisetõendit saamas. Küsisin veel arstilt lisaks üle, kas autokool saab ikka selle internetist kätte, sest mul endal puudub võimalus id-kaardiga kuhugi sisse logida. Jah, jah, jah. Vastus oli kindel jah. 

Läksin õhtul autokooli loengusse ja kurb tõsiasi, aga ei, autokool nii lihtsalt seda kätte ei saa. Mina pean neile selle e-mailile saatma. Johhaidii, kuidas ma seda teen, kui ma seda kuskilt kätte ei saa?! Ma olen selle pagana tervisetõendi pärast nii palju edasi-tagasi jooksnud, et ausalt on siiber juba.. Mida ma nüüd teen?!

Eesti.ee lehel mul seda ei ole kuskil.. sada korda läbi vaadatud. Paberivaba.ark.ee lehelt pidi saama menüüst “juhtimisõigus ja juhiload”, kuid login sinna sisse internetipanga kaudu ja mulle seal küll midagi sellist vastu ei vaata. 

Nüüd ma siin istun ja mõtlen, et kas ma pean jälle võõra arsti juurde jooksma (oma perearst puhkusel), kuhu ma tegelikult üldse minna ei taha. Arst iseenesest oli väga sõbralik ning mu endise perearsti tütar ja puha, aga noo mulle arstide juures kohes üldse ei meeldi.

17 thoughts on “solgutatakse nii et tolmab”

  1. Mul on juba juhiload käes, kuid arki lehel näitab küll kehtivat tervisetõendit.

  2. Digilugu.ee't laed alla. Sinna peab ka idkaardiga sisselogima. Endal eelmine nädal oli sama jama. Küsisin veel üle,et nüüd siis autokool näeb seda. Aga kui kooli kohale läksin õeldi,et pean ise meilile saatma.

  3. Asi ongi selles, et mul puudub võimalus id-kaardiga sisse logida. Perearstile ka mainisin, aga öeldi, et polegi tarvis, autokool ise saab selle sealt 😀

  4. Autokool jh seda kätte ei saa. Muud võimalust pole kui lasta see arstil välja printida.

  5. Kuna mu enda perearst puhkusel ja see, kelle juures ma käisin, asendab teda, siis on seal perearsti keskuses hullumaja hetkel. Eile oma silmaga nägin, kuidas kõned pidevalt kinni pannakse, kui keegi helistab, ukse taga nii palju inimesi. Arst rääkis ka, et neil nii kiire, et isegi kõnesid vastu võtta ei saa. Kõige etem ongi kohale roomata vist jälle 😀 Ma ühel korrl proovisin helistada, tulutult 😀

  6. Kui nii saamatu oled siis mis üldse sinna autokooli ronisid?Ei suuda ühte lihtsat tervisetõendit nüüd esitada??Juba teine postitus su tervisetõendi kohta..või kolmas:D Ma kujutan ette,varsti tulema hakkavaid postitusi,kui tropp sõiduõpetaja sul on ja kuidas sa sõita ei mõista ja muidugi sina ise selles süüdi pole. Nagu tavaliselt ju 😀

  7. Perearsti keskus saatis kirja, et autokooli polegi vaja tervisetõendit vaid lõpuks arki. Sõidutunnid kukuvad ilmselt ise sooritatult sülle 😀 Kes siin saamatu on 😀

  8. ID kaardi paroolid saab täiesti tasuta kätte politseijaoskonnast. Kuna elad Lasnamäel, siis punase tänava politseijaoskonnas saab koodid kätte väga kiiresti (eriti kui lähed päevasel ajal)

  9. Mind ei võetus sõidutundigi ennem, kui sõiduõpetaja arstitõendit nägi. Väga kahtlane jutt…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga