Määratlemata

Sellest on saanud minu jaoks nagu traditsioon. Peale igat nädalavahetust kirjutan ma, kui tore ja lahe oli Ämaris. Ma teen seda jälle, sest ka sellel nädalavahetusel peatusime me seal ning nagu ikka.. natusime lahedat seltskonda ja saime pead tuulutada. 

Ma lausa tunnen ennast seal inimesena. Tallinnas nagu polegi kellegagi suhelda. Ämarisse saan, siis tuleb selline rõõmus tunne peale. Et lõpuks saab konkreetsete inimestega suhelda ja tšillata. 

Sellel korral ma veendusin, et selfie peal ei oleks ühtegi alakat, sest eelmises postituses avaldas paar lugejat pahameelt, kuidas minusugune hirmsalt noor ema julgeb “väidetavalt” 14 aastasega koos pilti teha. Ma isegi imestan, kuidas ma seda teha julgesin. Ikkagi ju “14 aastane” ja puha.. ei tea, mis mul arus oli. 😀

Aga veits pilte siis ka. Enamus on muidugi minust, sest ma värvisin oma juuksed tumedaks ja ostsin pikendused.. Sellest aga lähemalt järgmises postituses. 

8 thoughts on “♥”

  1. Kumb siis on : tumepruun või must? 😀

    Sorri, ma niisama tögan, sest ma kujutan ette kuidas see arutelu taaskord elavalt lahti läheb.

    Aga väga ilus on nii 🙂

  2. Nii tubli, et tumedaks värvisid pea jälle, tume sobib sulle nii hästi ja praegune värv on ju super! Väga ilus

  3. 1.; 3. ja 4.pilt sinust on megakenad! Tume sobib sulle tõesti hästi ja pikendused muudavad su kuidagi natuke leebemaks ja nooruslikumaks (muidu näed piltidel kuidagi kuri välja) 🙂

  4. Sul emaga samasugused juuksed pm.
    Ja ple sul ju ilma pikendusteta midagi hullu, alla õlgade ju. Sa oleks võind neil lasta kosuda, kasvada.. aga nuh pikendused lõhuvad ja ei lase kasvada!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga