Määratlemata

10 laulu, mis teevad tuju heaks

Sõitsime eile täiesti ootamatult maale. Mõtlesime järsku, et sellest linnamölast on juba vaikselt siiber ning tahaks tuulutada ennast. Käisime viimati maal… suvel? Egas ma pead ei anna. Mälu on kehvake. 
Kuna ma eile hommikul käisin Töötukassas ja hiljem tegelesin lastega, siis blogisse ma ei jõudnudki, et panna kirja kuuenda päeva teema. Selleks oli muusika, täpsemalt siis “10 laulu, mida sa jumaldad”. Muusikat ma ilmselt ei jumalda. See tekitab sõltuvust või lihtsalt meeldib, aga mingeid sügavamaid emotsioone ma selle vastu ei tunne. 
Küll aga on mitu laulu, mis minu tuju heaks muudavad, positiivset laengut annavad ja särtsu täis ajavad. 

Ma ei pane neid tähtsuse järjekorda. Lükkan nad siia täiesti suvalt, aga need on laulud, mille peale ma käima lähen või hoopis vastupidi- mind rahulikuks muudavad ning lõõgastuda aitavad. 
Üldiselt meeldib mulle heatujuline muusika, aga vahel ihkab hing pisarakiskujaid kuulata. Bieberi muusika tegelikult ei istu minu maitsele üldse, aga see üks laul on juba video poolest nii kihvt. 

1. Alan Walker- Faded

2. Alan Walker- Alone

3. Justin Timberlake- Cant stop the feeling4. KSHMR & Will Sparks- Voices

5. Ariana Grande ft. Nicki Minaj- Side to side


6. Burak Yeter ft. Danelle Sandoval- Tuesday
7. Fifth Harmony- Work from home

8. Justin Bieber- Sorry
9. Jonas Blue ft. JP Cooper- Perfect Stranger10. Charlie Puth ft. Selena Gomez- We dont talk anymore

Neid laule on nagu kõriauguni, aga ma jäängi neid linke siia panema, kui tahaksin kogu oma muusikavaliku teieni tuua. Laul meeldib mulle, kui ma tahan ilmtingimata selle enda telefoni laadida. Niisiis ongi kujunenud minu jaoks muusikas kolm leeri- üks, mis kõlbab ainult autosõidu ajal kuulata, teine, mis mulle lausa nii meeldima hakkab, et laen telefoni ja kolmas, mis pole üldse minu maitse. 

2 thoughts on “10 laulu, mis teevad tuju heaks”

  1. Kas su enda jaoks ei tundu see postituse teema igav?? Tegele parem videoga mida kõik ootavad

  2. Kallis inimene, blogijate grupis on käimas challenge, kus iga päev kirjutatakse ühel teemal. See oli selle päeva teema. Kui igav, miks siin oled? 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga