***

19 nädalat ja LA uuring

Huhh, inimesed on mind kuni tänase päevani pommitanud küsimustega nagu:

Millal LA uuring on? Mis kell täpsemalt? Mis sa ise arvad, kas tuleb poiss või tüdruk? Mis su sisetunne ütleb? Sisimas ju ikkagi tahad tüdrukut?

Ja ma üldse ei nurise. Kuna mul sotsiaalne elu puudub peaaegu täielikult, on armas mõelda, et mul on inimesi, kes mulle siiralt ja kogu hingega kaasa elavad. Aitäh teile selle toetuse eest, see on  minu jaoks hindamatu väärtusega. ❤️

Täna täitus 19 rasedusnädalat. Käisin hommikul pesemas ja märkasin, et mu karvakasv on pidama jäänud. Vähemalt allapoole kaela. Laubal turritavad küll uued beebijuuksed, mis on sinna üsna kiiresti tekkinud, aga ülejäänud kehal on karvakasv pidama jäänud – šeivisin end viimati mingi üle kuu aja tagasi ja no ei pidanud seda enam tegema. Kuidagi nii märkamatuks on jäänud see. 😀

Enesetunne on üldiselt hea, kui jätta välja see pidev nutmine, millest ma eile kirjutasin. Eile lahistasin ka muidugi nutta ja täna ka juba, aga no, mis seal ikka. Kannatab ära. 😀

Täna oli LA uuring ja eks ma ikka ootasin seda, aga pigem oli minus rohkem seda ärevushäire ärevust kui seda “kas poiss või tüdruk” ärevust. Ma ei teagi, olen algusest peale kindel olnud, et saame neljanda poja. Seda sellepärast, et no kolm kutti ees, suure tõenäosusega on neljas ka poiss. Seega, kõik, kes arvasid, et ma salaja kodus mingeid rituaale läbi viisin ja usklikuks hakkasin ja iga päev jumalat anusin, et ta mulle lõpuks tütre toob, siis päriselt ka see nii ei olnud. 😀

Mulle meeldib selles meestekarjas elada mõnes mõttes, tunda ennast hoituna ja armastatuna, mõelda, millised härrad neist tulevikus kasvavad ning et mul ei saa olema iial turvalisemat paika kui enda poegade juures.

Muidugi, kõige tähtsam selle uuringu juures minu jaoks oli see, et lapsega on kõik hästi. Ma põdesin seda väga, sest KV uuringut beebile ei tehtud. Rasedus tuvastati täpselt 13 nädalal ning rasedusega arvele võeti 14 nädalal.

Igatahes.. te ilmselt põlete põnevusest ja tahate teada, kelle ennustus pidas paika? Ok, mis ma viivitan – meie meestekarja on lisandumas üks piiga. Ma isegi ei tea, miks, aga ma astusin sealt kabinetist välja täpselt sellises olekus nagu oleks mingi aine mõju all – suu kõrvuni, silmad pahupidi, ise ka aru ei saanud, mis täpsemalt toimus. Ma ei oodanud ju seda.

Kuna Geit oli mitu korda öelnud, et võiks ju tüdruk ka meie perre tulla ja mina talle korrutanud, et nii pole mõtet mõelda, siis mu süda täitus rõõmuga mõeldes talle ja tormasin tema juurde uudist teatama – ma kusjuures meelega läksin uuringule üksinda. 😀

Geit ei uskunud mind. Ütles, et ma rauuudselt teen nalja. Näitasin siis UH lehte, kus oli ka T kirjas. Ta oli ikka jumala sillas. 😀

Ma ei jõua ära oodata, et näha poiste reaktsiooni. 😀

Beebiga on kõik hästi, tähtaeg liikus 20. märtsi pealt 28. märtsi peale. 🙂

10 thoughts on “19 nädalat ja LA uuring”

 1. Palju palju õnne. nii tore, et piiga on tulemas.
  Kui ise teist last ootasin ja käisin LA-s. kui sain teada, et tütar tuleb,siis teel koju tuli ikka õnne pisar silma. Et kaua ootatud tüdruk tuleb .

 2. Kusjuures, mul ka sisetunne ütles, et seekord tuleb tüdruk. Algul mitte, aga lõpuks oli nii palju juttu ja spekuleerimist selle üle, et lihtsalt tuli tunne ja jäi 😀 väga lahe! Mitte, et poisid lahedad ei oleks, aga neile ka vaheldust tuleviku mängudesse 🙂 pluss omal ka kindlasti huvitavam jällegi

 3. Aaargh! Mis ma ütlesin! Palju õnne! 🙂 Palun poiste reaktsiooni filmida, kui neile teatad 😛

 4. Meil ka ees kaks poissi, tähtis jah kas ikka kõik korras, aga meil oli ka ikka see tütre kiht mõlemal peal. Ei oleks hullu ka olnud kui oleks kolmas poiss tulnud.
  Aga nüüd siis see tüdruku tirts käes. Aga ausalt vahepeal on küll nii naljaks endal, sest pole harjunud kleitide ja roosa mannaga 😂😂😂

 5. Jee palju õnne!
  Loodame et tüdruk poisiks ei muutu (on olnud selliseid juhuseid ju küll :D)
  Olen väga õnnelik Sinu ja Su pere üle 🙂

 6. Nii … ma loen juba aastaid päääääris palju blogisid (kaasaarvatud Sinu blogi) :)…… aga mitte kunagi pole ühtegi kommentaari kuhugi pannud, aga täna tundsin et vot tuleb ajalugu teha ja see esimene kommentaar ära panna. Ühesõnaga … mul on nii, nii hea meel, et Teile üks pisike printsess varsti lisandumas . Nii et suured, suured õnnesoovid kogu perele ! 😉 Mitte, et mul poiste vastu midagi oleks, aga üks mannaroosa võiks igas “suurperes” olla küll 😉

 7. niiiiii vahva uudis!! lõpuks ometi plikatirts💗klikkasin postitusele ning otsisin kohe, et kus sul siis see kõige tähtsam on?!?! ja siis alles suutsin ülejäänud postitust lugeda!!😁mul nii hea meel💜

 8. Ma tahtsin juba kunagi kirjutada, et tõenäosus, kas sünnib poiss või tüdruk on alati 50/50 – bioloogias õpetati, see pole kuidagi seoses sellega, kui palju ja mis soost lapsi enne peres on 🙂 Ja mul oli ka sisetunne et tüdruk 🙂 PALJU PALJU ÕNNE! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga