Määratlemata

20-30jaanuari challenge

Ma mõtlesin just, et ma ei hakka tagantjärele iga päev kirjutama erinevast teemast. Ma teen ühe postituse, kus kirjutan lühidalt 20.01-31.01 päevateemadest. 

20.01 Kas sul on tatoveeringuid? Kui on, siis mida need tähendavad?
Ei, mul pole tatoveeringuid, aga ma väga tahaks. Kunagi, kui ma peenike olen. Ilmselt saab see olema mingisuguse sügavama tähendusega. Samas, sellise otsuse tegemisega ma võtaksin kindlasti aega. Aasta tagasi oleks ma lausa jooksnud nõela alla ja lasknud midagi teha, täna ma aga mõtlesin, et nii kergekäeliselt ma seda ei teeks. Ehk hakkan kahetsema kunagi?

21.01 Kirjuta ühest toredast mälestusest lapsepõlvest. 
Need toredad ei kipu alati meelde jääma. Küll jäävad need mitte nii lahedad. Näiteks see, kui mu õde mäe pealt jalgrattaga jõkke sõitis. Ma ei osanud ujuda, aga hüppasin talle järele. Ega õde ka ei osanud. Päästsin ta ära. Põlvini veest. 😀 Ma olin enda üle nii uhke. Mul on isegi põlvel arm sellest. 
Teine mälestus on see, kui meie kodukohas ralli toimus ja ma sõitsin uhkelt rattaga ringi, kui sõbranna tagant sisse sõitis mu rattale. Ma kukkusin näoga vastu maad ja esihammas läks pooleks. Jep, pool minu ühest esihambast on fake. 😀

22.01 Sinu elu 5 aasta pärast. 
Oh, unistada ju võib alati. Kes meile seda keelata saab? Ilmselt olen ma lõpetanud keskkooli, saanud kätte autojuhiload. Meil on kindlasti 3 last. Me elame maal oma majas, kui kõik läheb nii, nagu me usinalt plaaninud oleme. Hendrik ja Raimond käivad koolis siis juba. Kõik peaks olema nii, nagu ma olen alati unistanud. 

23.01 Mis on su suurim hirm?
Ämblikud. Kui ma näen ämbliku, ei tapa ma teda kunagi, aga ma teen selleks kõik, et ta enda elamisest välja saada, sest muidu ei saa rahus edasi elada. 

24.01 Kirjuta oma parimast sõbrast. 
Mul ei ole parimat sõpra. Lihtne ja konkreetne. 😀

25.01 Lemmikfilmid, mida sa ei väsi vaatamast. 
Üks film, mida ma võin vaadata lõpmatuseni, on “Vanne”. See on nii südantlõhestav, armas ja ilus film. Ma olen vaadanud seda umbes 4 korda ja igal korral töinan ma, nagu siis, kui ma seda esimest korda vaatasin. Samad lood on “Vampiiripäevikud” seriaaliga. Ma vaatasin kunagi kõik hooajad ära ja paar päeva tagasi hakkasin otsast peale. 

26.01 Imelikud/naljakad asjad, mida sa teed, kui oled üksinda. 
Hah… ma ei oskagi siin midagi kirja panna. Ütleme nii, et ma olen üks imelik inimene, sest ma teen seda mida hing ihaldab, vahet pole, kas olen üksi või ei. Ok, peeru ei lase teiste ees. 😀 ja ei krooksuta ka. 😀

27.01 Kuidas sa oled viimase 2 aastaga muutunud?
Juuksevärv on punane. Kaalust olen juurde võtnud. Olen parem, targem, julgem ja tugevam. 

28.01 Parim asi, mis on sinuga sellel nädalal juhtunud.
See päev pole veel kätte jõudnud. See on kas homme või reedel, eks näha ole. Igatahes on ülejäänud nädal olnud üks suur tühi auk. 

29.01 Millised ootused on sul järgmisele 30le päevale?
Ma loodan, et mu keha teeb minuga rohkem koostööd ja ei valuta enam nii palju. Mul on nii kõrini sellest. 
30.01 Möödunud kuu parimad ja halvimad hetked. 
Parimad hetked ongi need, kus oleme lastega kuskil käinud või midagi lahedat teinud. Halvimad.. ma ei mäleta, et neid oleks olnud. Ma kipun ebatähtsa kiiresti unustama. Sellel kuul olen otsustanud jätta hulk inimesi selja taha. Ma ei vaeva oma pead nendega enam. Kuigi nad on nagu.. sugulased, siis elu on liiga lühike, et raisata seda inimestele, kes sind iial ei aktsepteeri sellisena, nagu sa oled. See on samuti üks parim otsus sellel kuul. 

Tundub, et 31. päeva selles challenges ei ole! Adios amigos 🙂

9 thoughts on “20-30jaanuari challenge”

  1. Sa ikka tead, et vampiiripäevikute sari pole veel läbi saanud? Nii et sa ei saa olla vaadanud kõiki hooaegu 😀
    Hetkel “jookseb” viimane hooaeg 🙂

  2. Oo .. millal kolmandat last plaanite ?🙂
    Veel tekkis huvi, et mis rasestumis vahendeid sa kasutad ?🙂

  3. Paar aastat tagasi vaatasin pea iga päev Vampiiripäevikuid, siis mingi hetk enam ei jõudnud arvuti taha vaatama. Nüüd viimase paari kuu jooksul on suur tahtmine seda seriaali otsast peale vaatama hakata, kuid pole aega veel leidnud 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga