***

Aga miks need tädid ja onud ikkagi musitavad

Panen mina teises toas Krissut magama, kui kuulen, kuidas Hendrik ja Raimond mängivad elutoas seebikommentaatoreid. Isabel käib parasjagu.

Kuna Raimond eile terve meie voodi, Kristoferi voodi ja toa põranda täis oksendas, ei hakanud ma teda täna ka lasteaeda saatma (eile oli ka kodus, sest kurtis hommikul kõhuvalu). Ja Hendrik jäi ka koju.

Kuulen siis, kuidas nad seal arutavad, Hendrik ütleb: “Näe, tädi võttis onult pluusi ära!” ja naerab. Raimond saab kurjaks: “See ei ole naljakas!”

Hendrik jälle itsitab ja teatab: “Vaata, nad musitavad ka!” Raimond hakkab hästi jämeda häälega röökima: “Ma ju ütlesin, et see ei ole naljakas!”

Hendrik jälle itsitab ja ei kuula Raimondit. Raimond hakkab lohutamatult nutma.

Läksin elutuppa ja küsisin, mis juhtus. Raimondil hiigelsuured pisarad voolavad mööda põski alla: “Tädi ja onu musitasid ja venna naeris!”

Ma küsisin, miks ta sellepärast nutma hakkas. Raimond: “Aga see ei ole ju üldse naljakas!”

Ma lohutasin reda ja kallistasin ja seletasin, et ega musutamises midagi nii kurba ka nüüd ei ole js tädid ja onud ikka teevad seda vahel.

Hendrik küsis: “Miks tädid ja onud musitavad?”

Ma seletasin neile, et kui tädi ja onu üksteist armastavad, siis vahepeal nad kallistavad ja musitavad. Ma lihtsalt ei osanud muud öelda. Kuskilt filmist või seriaalist on mulle meelde jäänud üks hästi armas põhjus, miks inimesed suudlevad – nimelt ei ole alati õigeid sõnu, mida üksteisele öelda ning selliste hetkede jaoks ongi mõeldud välja suudlemine. 😀

Ma küsisin neilt, mis nad arvavad, miks tädi ja onu vahepeal musitavad. Hendrik vastas üsna sama, mis ma neile seletasin + neil on joogijanu ja see pidi naljakas olema. 🙄

Edit: et kommenteerijad end ogaraks ei kommenteeriks, siis ei, mu lapsed ei vaata päevast päeva seebikaid, neid ei kotigi see, lihtsalt teler oli tv3 peal, kui ma parasjagu teises toas olin

Pilt: link!

2 thoughts on “Aga miks need tädid ja onud ikkagi musitavad”

  1. Täiesti teemaväline küsimus, aga kas oled kuskil ka lähemalt kirjutanud uue lapse soo teada saamisest? Olen pigem pisteline lugeja ja alati kõiki postitusi lugeda ei jõua, aga käin siin ikka kiikamas ja põnevamaid postitusi piilumas. Nüüd avastasin, et kirjeldustekstis on öeldud, et tulemas on pisitütar, otsisin kohe huviga postitust, kus kirjutaksid, kuidas teada saite ja mis emotsioonid valdasid, aga ei leidnudki. Või oled selle osavalt mingi teise pealkirja alla ära peitnud… Igatahes loeksin huviga 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga