***

aita mul taskuraha teenida!

Lükkasin eile Facebookis käima väärtusliku auhinnamängu ning üks kohustuslikest punktidest oli ka see, et iga osaleja pidi avaldama arvamust, mis talle selle koha juures siin meeldib ja mis mitte.

Ma pean ütlema, et olen positiivselt üllatunud. Eile sättisin end mugavalt diivanile, võtsin kohvitassi ja hakkasin aga lugema, mida inimesed siis arvavad. Tegelikult ma juba aimasin, et paljudele ei meeldi need reklaamid siin blogis. Hihi, pean tunnistama, et ma ise olen tõmmanud arvutile adblocki ja tänu sellele ei näinud ma mitte kuskil reklaame. 😀 Enam mul seda arvutil pole ja tõesti, on need reklaamid tüütud, aga kui peale klikin, kaovad need ära. Vähemalt mõned.

Mitmed blogijad on sellel teemal küll juba kirjutanud ja mõtlesin, et panen ka enda mõtted siis kirja.

Need reklaamid on paigaldatud siia blogisse just sellel eesmärgil, et see on minu jaoks üks lihtne viis lisaraha teenida. Ok, summad ei ole ulmelised, kuid midagi siiski. Hetkel on mul kahe koha (kahe firma reklaamid jooksevad blogis) peale kokku kogutud juba ligi 150€. Seda summat aitavad kasvatada näitamised ja klikid. Pole ju üldse halb “palk” asja eest, mida ma igapäevaselt teen ja mis mulle rõõmu pakub?

Mõni kurdab, et terve avaleht on reklaame täis ja kui ristist kinni panna, hüppavad uued ette. Teine kiidab, et reklaamidega probleeme ei ole ning väga hea on siin ringi kolada.

Kuskilt on mulle nagu meelde jäänud, et lihtsam on nende reklaamide peale klikkida, sest siis nad kaovad justkui ära. Aga võib-olla ma eksin ka. Seega.. pliiis, aidake mul taskuraha teenida ja klikkige ikka peale. See ei võta tegelikult tükki küljest ja mina saan jällegi mõne sendi rikkamaks (muidugi juhul, kui reklaamitav asi teile endile ka huvi pakub).

Mu blogi statistika on uues koha palju kõrgemaks läinud ja mul oleks nagu väga hea meel teie panuse üle! 🙂

Ps. Lipsukese blogist uurisin, et igale reklaamile on mõtekas üks kord klikkida, seejärel refresh lehele teha ja siis uuesti tulistama hakata. Kui koguaeg ainult klikkida reklaamidele, on see tühja tegutsemine ja ei anna mulle mingit tulu. 😀 Näiteks, kui tuled blogisse, siin on kaks reklaami, klikid mõlemale korra, refreshid lehe ära ja siis aga annad klikkidele uuesti tuld. 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga