***

Äkki oleks aeg proffessionaalsemaks hakata?

Täna oli jälle see päev, kus ma mõtlesin endast mõned klõpsus teha.

Tuttavad ikka aegajalt küsivad, kes minust pilte teeb. Mõnikord harva teevas lapsed. Selle tegi nt Hendrik ühel hommikul:

Selle pildi tegi Raimond:

Selle tegi Geit täna:

Ja mulle tegelt Geidu tehtud piltide puhul meeldib hästi see, et ta lihtsalt klõpsutab. Vahet pole, et ta ei pruugi isegi ekraani mitte vaadata – see-eest võivad tulla sealt päris toredad emotsioonidega ja siirad pildid:

Aga tõsiasi on see, et enamus pildid teeb ära taimer ja statiiv.

Ja seda ma ka ütlen tavaliselt neile, kes küsivad, kes mind pildistab, sest ma üldiselt ei viitsi lapsi ega Geitu sellega tüüdata. Minu vajadus – mina pean lahendama selle kuidagi. Ja siiani on see täitsa hästi toiminud. 🙂

Muidugi küsitakse seda statiivi ka näha ja siis ma tulen kahe taburetiga – vaese mehe statiiv noh, mis seal ikka.

Ma olen viimasel ajal mõelnud küll, et võiks selle ringvalgustusega statiivi osta – peale 9 aastat blogimist ja influenssimist võiks ju natuke asjalikuma pilli omale soetada, oleks palju mugavam pilte teha, parem valgus ka. Ei pea oma taburettidega mööda elamist ringi jooksma ja päevavalgust jälgima, et jumala eest saaks vajalikud fotod enne pimedat tehtud. 😅

Täna siis istusime Geiduga meie pooleks istutud diivanil ja rääkisin talle, et peaks asjalikuma statiivi muretsema. Ta kohe julgustas takka, et muidugi ostaksin, olen selle ära teeninud küll.

Läksin siis vaatama ja mul pidid silmamunad põrandale kukkuma. 150€!!!!! Ei noh, ma saan aru küll, et sellised asjad on kallid, aga ma jään oma taburettide juurde. Sai kohe palju armsamaks, kui neid profistatiive googeldasin. 😅

Taaskasutus on moes. Panen sinna oma meigilambid ka peale ja statiiv missugune. 😀

Panen siia mõned klõpsud oma vaese mehe statiiviga tehtud piltidest ka:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga