Määratlemata

Arvustus: TeazyTeatox on I-ME-LI-NE!

Uhuhuu, millest alustada? Teazy teed proovisin ma juba tükk aega tagasi. Siiani lihtsalt ei olnud aega, et ühtegi pikemat arvustust kirjutada. Nüüd ma siis teen seda, sest vanem poeg lasteaias, noorem poeg magab ja aega on omajagu. Ma pole eriline järjepidaja. Seda sellesmõttes, et ma ei suuda teha ühte ja sama asja päevi või isegi nädalaid järjest. Rohtude võtmisega on muidugi teised lood kui tee joomisega. Alguses oli päris raske regulaarselt hakata teed tarbima, sest jood ikka siis, kui isu või tahtmine tuleb ju. Teazy teed hakkasin tarbima ma sellisel ajal, kus ma olin haige- kurk paistes, nohu ja üldse oli selline kevadväsimus peal. See tee oli mulle väga suureks abimeheks sellel perioodil, sest tervenesin ruttu. Ei tea, kas asi oli tees või saingi terveks loomulikul viisil, miski aga kindlasti aitas. 


Esimesel päeval ma mõtlesin, et joon ilma suhkruta, aga kui esimese lonksu võtsin, muutsin ma kohe meelt. Järgmisel päeval oli juba parem ilma suhkruta ja nii ma jõingi nädal aega ilma suhkruta teed. Erilisi kaalulangetamise märke ma ei märganud, sest kaalumist oli vähe. Jõin seda teed pigem selleks, et parem enesetunne saada. Minu jaoks on tee joomine üks parimaid tegevusi- sa lihtsalt istud kuskil, jood teed ning saad rahulikult ennast koguda ja erinevaid mõtteid mõelda.  Proovisin siis õhtu teed ja hommiku teed ning nädala ajast kuuri. Mõni õhtu või hommik juhtus küll, kus tee joomine oli peast pühitud, sest mälu vedas alt, aga suurema osa ajast ma siiski pidasin kinni. See tee on ilmselt puhastava toimega, sest tarbimise ajal suurenes ainevahetus tunduvalt. 


Kui ma ei oleks nii laisk, siis ma isegi prooviksin veel seda teed, sest midagi halba ta mulle ei teinud. Ilmselt kui oleksin trenninatud selle kuuri ajal, oleks võibolla isegi kaalunumber vähenenud, aga sellel teemal rohkem spekuleerida ei oska. Ise olen kuulnud Teazy kohta ainult head!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga