Arvustus: TeazyTeatox on I-ME-LI-NE!

Uhuhuu, millest alustada? Teazy teed proovisin ma juba tükk aega tagasi. Siiani lihtsalt ei olnud aega, et ühtegi pikemat arvustust kirjutada. Nüüd ma siis teen seda, sest vanem poeg lasteaias, noorem poeg magab ja aega on omajagu. Ma pole eriline järjepidaja. Seda sellesmõttes, et ma ei suuda teha ühte ja sama asja päevi või isegi nädalaid järjest. Rohtude võtmisega on muidugi teised lood kui tee joomisega. Alguses oli päris raske regulaarselt hakata teed tarbima, sest jood ikka siis, kui isu või tahtmine tuleb ju. Teazy teed hakkasin tarbima ma sellisel ajal, kus ma olin haige- kurk paistes, nohu ja üldse oli selline kevadväsimus peal. See tee oli mulle väga suureks abimeheks sellel perioodil, sest tervenesin ruttu. Ei tea, kas asi oli tees või saingi terveks loomulikul viisil, miski aga kindlasti aitas. 


Esimesel päeval ma mõtlesin, et joon ilma suhkruta, aga kui esimese lonksu võtsin, muutsin ma kohe meelt. Järgmisel päeval oli juba parem ilma suhkruta ja nii ma jõingi nädal aega ilma suhkruta teed. Erilisi kaalulangetamise märke ma ei märganud, sest kaalumist oli vähe. Jõin seda teed pigem selleks, et parem enesetunne saada. Minu jaoks on tee joomine üks parimaid tegevusi- sa lihtsalt istud kuskil, jood teed ning saad rahulikult ennast koguda ja erinevaid mõtteid mõelda.  Proovisin siis õhtu teed ja hommiku teed ning nädala ajast kuuri. Mõni õhtu või hommik juhtus küll, kus tee joomine oli peast pühitud, sest mälu vedas alt, aga suurema osa ajast ma siiski pidasin kinni. See tee on ilmselt puhastava toimega, sest tarbimise ajal suurenes ainevahetus tunduvalt. 


Kui ma ei oleks nii laisk, siis ma isegi prooviksin veel seda teed, sest midagi halba ta mulle ei teinud. Ilmselt kui oleksin trenninatud selle kuuri ajal, oleks võibolla isegi kaalunumber vähenenud, aga sellel teemal rohkem spekuleerida ei oska. Ise olen kuulnud Teazy kohta ainult head!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]