Määratlemata

autokool, operatsioon ja ostuöö

Viimasel ajal on olnud minu elus täielik vaikus. Asjalikult tegelen autokooliga, sest umbes kuu aja pärast lisandub minu kohustuste hulka 11. klass. Ma tegelikult loodan selle kuu ajaga autokooli teooria osa ära teha, sest just see vajab minu puhul kannatliku mõtlemist ning head mälu.

Järgmisel nädalal pean minema vanema pojaga haiglasse verd andma. Miks? Tal on 26. augustil adenoidiopp ja kaks nädalat enne seda tuleb verd kontrollida. Kuu lõpp tõotab tulla kogemuste rohke ja pingeline. Ma ei kujuta ette, kuidas poeg käitub ja on peale seda operatsiooni. Kuna mõned targad lugejad teadsid ühe opipostituse all öelda, kuidas laps ei saa arugi, et temaga midagi tehtud on, siis arst seletas, et päris nii lihtne see ei ole ning mingit valu ta ikkagist tunneb. Seda kõike saab juba reaalsemalt näha peale operatsiooni. Teisest küljest võivad tekkida igasugused tüsistused. Hetkel ma millegi pärast ei muretse ja lähen lihtsalt ajaga kaasa. Eks ole näha, mis tulevik meile toob. Raudse närvi olen endale juba kahe lapse pealt saanud, muud vaja ei olegi. 

Autokoolist veel nii palju, et ma valisin endale e-õppe. Selles on kolm moodulit, mille ma pean läbima. Igas moodulis on videod ning lõpus vahetest, mis tuleb läbida. Lisaks on klassitund, millest tuleb osa võtta, et õpetaja saaks teha järgmise mooduli lahti. Ma olen läbinud juba kaks moodulit ning saatsin teooriaõpetajale kirja, et ta mulle viimase mooduli lahti teeks. Mis te arvate, kas ta tegi? Muidugi mitte. Selle asemel helistas mulle autokooli direktor ja andis vihje, et ma õpin ja läbin teooriat liiga kiiresti ning võtaksin aja maha. 😀 Mul oli parajalt piinlik.. mis teha, kui mul hetkel on rohkem aega ja hea pea. Mida rutem ma kõik läbi teen, seda parem minu jaoks. Üks suur kohustus kaelast läinud. Muidugi olen ma teadlik, et läbida midagi edukalt, on vaja teha seda rahulikult, aga samas ma ju teengi seda. Ma õpin kodus teste, liiklusseadust ja olen igati asja kallal. Mis ma sinna parata saan, et mulle kogu see teooriaosa nii hästi meelde jääb. 
Koolidirektor veel mainis, et oleks hea, kui ma saaksin tervisetõendi kiiremas korras kooli viia, sest siis saaksin õppesõite ja teooriat paralleelselt teha. Sellega on üks suur jama. Eelmisest nädalast saadik üritan perearstiga ühendust saada. No ei võta telefoni kabinetis vastu. Üks päev läksin neile ukse taha.. ootasin 20 mintsa ning mõtlesin, et astun kabinetti sisse. Kabineti uks oli aga hoopis lukus ja nüüd ma arvangi, et ehk on ta puhkusel?! What a hell i have to do now?! Puudub arstitõend=puudub luba õppesõitu teha. Tegelikult ma ei tahtnud üldse sinna kabineti ukse taha minna, sest tavaliselt saadab ta minema kõik, kellel aega ei ole kokku lepitud. Ei saanud ma midagi leppida ju, kui telefonile ei vastata ning läbi registratuuri oleksin aja saanud augusti lõpuks. Ega seegi poleks midagi parandanud.

Kirjutades seda postitust, helistasin ma vahepeal perearstikeskusesse ning sain targemaks. 😀 Ma saan tervisetõendi teiselt arstilt, kes minu perearsti asendab. Vaba aega oli pakkuda järgmisel nädalal alles.. mis tegelikult oleks sobinud, sest varem sõitudega ma ei alustakski, aga ma ikka sain numbri, et homme isiklikult helistada ja ehk saab juba homme minna ning end üle lasta kontrollida, siis on selle asjaga ühel pool. 

Reedel on Lasnamäe Centrumis ostuöö. Õhtut juhib Ženja Fokin, avatud on ilunurk ning meestehoid, et naised saaksid rahulikult šopata. :D:D hihii… ja hinnad on kuni -50% kõigis poodides, kaasa arvatud Rimi. Lisaks sellele toimub seal Eesti Tippmodelli saate filmimine, kus modellid esitavad Liina Stein kollektsiooni. Ahjaa, peaks mainima, et see algab kell 17.00 ning lõpeb 23.00. Ole kohal, sest tõotab tulla vinge üritus. Lähemalt sellest siit (LINK)

Nii palju siis vahepealsest melust (või lihtsalt elust). 

Aii..  ma oleks juba unustanud. Tegin blogis pisikesi muudatusi- natuke teistsugune header, paremalt küleribalt võib leida blogrolli, kus on need blogid, mida ma tihtipeale loen ning enim loetumate postituste nimekiri, kus on siis minu blogi postitused, mida kõige rohkem viimase kuu aja jooksul loetud on. Ja instagrami slideshow sain samuti lõpuks paika! 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga