Määratlemata

black and yellow

Nüüd on paras aeg teha postitus kahest maksikleidist, mis ootavad näitamist. Kuna ma ootasin emalt teise kleidi pilte, siis nii see aina venis ja venis. 

Pean tunnistama, et ma olen viimasel ajal korralikult juurde võtnud ja kõik riided ei tundugi seljas enam ilusad. Vabandusi ei ole, pigem laiskus mitte ennast liigutada rohkem ja süüa palju kiirtoitu. Samas, mõnel pildil tundub, et maksikleit kukub kohe seljast ära, sest on suur. Tegelikkuses on ta mulle pigem natuke talje ümbert kitsas, kui et lai. Aga osad pildid mulle isegi meeldisid ja julgen üles riputada. Kaalujuttu mõnes teises postituses. 


See kleit on tegelikult väga ilus. Palju erksam, kui pildil. Minu seljas istub ta pisut imelikult, sest ei osanud selles kuidagi olla. Rinnahoidjaga annab kleit ilusama efekti. (LINK)

Ja nüüd jõuame teise maksikleidi juurde. Ausalt öeldes, palusin ma emal teha uue pildi, kui ta algselt saatis mulle seljas pildi kleidist. Miks? Ma lihtsalt poleks tahtnud seda siia lisada. Saate aimu juba lingile klikates ning vaadates, milline see kleit näeb teiste klientide seljas välja. Minu arust kohutav. (LINK

2 thoughts on “black and yellow”

  1. Selline (kollane) kleit tahab kõrgeid kontsi, sirget rühti, soovitavalt rinnahoidjat. Praegu on nagu kubu hagu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga