Määratlemata

blogi kujundus ja Eesti blogiauhinnad 2015

Ma pea iga päev mõtlen, et blogi juures võiks midagi muuta. Üks päev mulle meeldib blogi välimus ja järgmine päev tahan juba midagi muuta. Nagu ei ole ikka see, mida ma tahan. Siiani ei ole leidnud midagi, millega ma saaksin täiesti rahul olla. No üks asi ei meeldi ja teine asi ei sobi. Blogi välimust olen ma juba miljon korda ilmselt muutnud. Ei oska midagi sobivat leida siia. Kord on liiga värviline, mis mulle üldse ei meeldi ja kord on liiga elutu, mis mulle samuti absoluutselt ei meeldi. Hetkel tegin blogile sellise tavalise headeri ja ega ma tegelikult sellega ka rahul ei ole. Võiks midagi teistmoodi olla, aga ma ei ole inimene, kes viitsiks välimuse kallal nii palju nokitseda. 

Blogi on mulle väga tähtis, aga välimust ma tal hoida ei oska. Vahel jookseb see kujundus täiesti metsa ja siis ma mõtlen küll, et panen blogi lihtsalt ristist kinni ja las ta siis olla nii metsas nagu ta on. Siinkohal küsingi adekvaatset nõu, mida blogi välimusega ette võtta. No kohe üldse ei oska sellega midagi peale hakata.
Täna saabus mulle kutse üritusele “Eesti blogiauhinnad 2015”. Ühest küljest mulle väga meeldiks sinna minna, aga teisest küljest tunneksin end seal üsna üksikuna, ma arvan. Ma olen pigem selline inimene, kellele meeldib ennast kirjutades väljendada. Päriselt seltskonnas suheldes olen ma hall hiireke, kes vaatab ja kuulab, aga kellele ise kunagi rääkida ei meeldi. Nii palju, kui ma teisi blogisid olen lugenud, on blogijad olnud palju elavamad ja seltskondlikumad, et ma ei sobiks sinna massi ilmselt. Pisike hirm on samuti mängus- mida selga panna ja milline üldse välja näha. Võib ju tekkida olukord, et kui su riietus või välimus kellegile ei meeldi, oled järgmisel päeval kellegi blogis üleval. Nagu ikka. Üldiselt mulle ei meeldi olla täheepanu keskmes ja eriti, kui see tähelepanu ei tule positiivsest suunast. Üritus muidu tundub huvitav tulema, sest esinejaks on Elisa Kolk. Ma olen nii tänulik neile, kes mind nomineerisid ja ma tänan kõiki, kes on minuga olnud siiani. Ma usun, et kui ma sinna üritusele lähen, on üks esimesi põhjuseid need, kes minusse usuvad ja mind nomineerisid. Kuidas ma saan teid alt vedada? 

Kindlasti on oodatud nõuanded, mida sellisele üritusele selga panna, millist soengut kanda jne. Dresscode on Smart casual ja mul pole hetkel õrna aimugi, kui ma peaksin sinna minema, mida ma kannan. Tegelikult on ju sinna megavähe aega (11.juuni). 

5 thoughts on “blogi kujundus ja Eesti blogiauhinnad 2015”

  1. Päris kena kujundus praegu minu meelest.

    Mina sain ka kutse sinna blogiauhindade jagamisele, aga ma ei lähe. Tahaks küll väga, aga oma selleks ajaks 8. kuud raseda kehaga ei hakka Tallinna (linna, mis mulle kohe üldse ei sobi) ronima.

    Aga blogijate koha pealt – tegelikult on väga paljud blogijad päris elus need nö hallid hiirekesed ja olen mitmest blogist sama juttu lugenud, et läheks, aga ei sobiks teiste, elavamate, inimeste hulka. Nii et ära selle pärast põe. Võta mõni sõbranna kaasa ja mine ikka 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga