Blogiauhindade gala eel

Teate, võrreldes eelmise aastaga, olen ma hetkel Blogiauhindade koha pealt vähemalt väliselt marurahulik. Ma ei tea, kas asi on selles, et ma pole üldse magada saanud või selles, et ma ei suuda hetkel muule keskenduda kui ainult Raimondile (ja noh, Hendrikule ka loomulikult :D), aga ma ei pabla üldse. Kuigi sisimas mõtisklen tihti Blogiauhindadest.

Ma otsisin Facebooki grupis kleiti, sest ma lihtsalt pole inimene, kes viitsiks poodidesse seda vaatama minna. Lastega on tüütu ja üksinda ka nagu ei viitsi.

Kleidi pärast põdesin ma küll, aga üks tuttav ulatas abikäe ja pakkus enda lõpetamise kleiti mulle laenuks. Selleks üheks õhtuks. Nüüd tuleb vaid oodata, et mees mulle selle pealinnast ära tooks ja see mulle valatult istuks. Siis on kleidimure lahendatud ja ma ei pea oma pead selle üle vaevama. Kingadeks panen ilmselt mustad, madalad baleriinad, sest ma ei ole kontsainimene ja rasedana veel enam mitte. Ma tahaks end siiski mugavalt tunda sellel õhtul.

Järgmine komistuskivi on jumestuse osas. Ühe ma nagu juba leidsin, aga nüüd mõtlen, et tsipa kallis vist ikka minu jaoks. Ehk saab kellegi koostööraames? Ma saan õhtuks ilusaks ja tema endale blogis? Teab keegi kedagi, kes oleks säärasest pakkumisest huvitatud? Eelmine aasta aitas mu hädast välja armas Reelika (link!), kelle kätetööga jäin megarahule.Soeng. Eelmine aasta aitasid mind juuksepikendustega välja XL-Lashes (link!) ja ma olin väga rahul. Sellel aastal mõtlesin, et lasen mingi soengu teha. Sellise lihtsa, aga ilusa. Aga mul on ju nii lühikesed juuksed ja kui ma lasen nad veel kinni panna, siis tunnen ma ennast väga ebamugavalt. Tahaks natuke kinniselt, kuid samas kiharad võiksid ikka lehvida ehk siis oleks mul ikkagi juuksepikendusi vaja kiiremas korras. Soeng võiks ideaalis minna kokku selle imeilusa kleidiga, mis mulle loodetavasti selga läheb. 😀 Pilgu olen peale visanud Braids and Beauty by Sophia (link!), aga hinna osas on nagu hetkel kõik veel lahtine.

Ja noh.. mehest ei hakka isegi rääkima. Jumal seda teab, mida tema kavatseb selga panna. 😀 Peaks vist uurima.. nii igaksjuhuks. 😀

Postituse peapildi autor on Fotoraat (link!).

Mida teha? Kes mulle jumestuse teeks? Kes juukseid laenaks? TEHKE MIND PLIIS SELLEKS ÕHTUKS ILUSAKS! 😀 

Ja kes veel ei ole oma hääli välja jaganud ja tahaks seda väga teha, siis saad seda teha siin (VAJUTA SIIA!), otsi üles kategooria: elulised blogid ja kliki linnuke janeblogi.ee kastikesse. Kniks!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Mis siis päriselt toimub?!

Ma postitasin eile instagrami üsna kentsaka pealkirjaga foto ja tekitasin sellega korraliku segaduse enda järgi, [...]

Kuidas raha tuulde loopida

Ma siin üks päev puhtjuhuslikult avastasin, et kaks aastat on juba möödas sellest päevast, mil [...]

3 kommentaari

Kuidas me edaspidi siin ainult õhust elame

Jah, tänasel päeval oleme omadega kahjuks sealmaal, et… kavatseme edaspidi enamus ajast õhust ära elada… [...]

3 kommentaari

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 kommentaari

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 kommentaar

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 kommentaar

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]