***

B(v)loggerid vallutavad teleekraani

Njam. Ma kolmapäeval plaanisin küll kell 21 teleri ees olla ja Palja Porgandi saadet vaadata, aga kuna mul on viimasel ajal ajataju jumala lappesse läinud, siis jõudsin teleri ette pool tundi hiljem.

Ma olen juba erinevatest blogidest lugenud, mida rahvas arvab, kuidas Jõekalda ja Margna asendati Hensugustaga ja kuidas Kanal 2 on nii rott, et enam muud ei suudagi ekraanile lubada, kui värisevate kätega lapsstaare või blogijaid. Noh jah. Las ta siis olla. 😀

Ma olen rohkem seda tüüpi inimene, kellele meeldib lugeda. Ma ei jälgi ühtegi juutuuberit, sest ma ei viitsi neid videosid vaadata. Olen proovinud, aga avastan end ikka ja jälle neid edasi kerimas ja ootamas kannatamatult, millal lõpp tuleb.

Ma ei ütleks, et need on igavad, aga mulle meeldib ise reguleerida oma kiiruse järgi, millal postitus “loetuks” saab, mitte oodata ja vaadata. Pole lihtsalt minu tassike teed. 🙂

Sellepärast ilmselt oligi mul huvi suur Hensugusta show ja Palja Porgandi saate vastu, sest teleri ees võin ma meeleldi lebotada ja vahtida ning ega kolmapäeval kella 21 ajal kuskilt midagi muud targemat niikuinii ju ei tule. Laupäeva kohta enam sama öelda ei saa.

Ma küll jõudsin natuke Palja Porgandi Rooma seiklusi vaadata ja nähtu põhjal mingit kindlat arvamust veel kujundada ei oskagi. Tavaline vlog teleekraanil, mu meelest. Järgmise osa vaatan ka ära, siis juba näen, kas pakub edaspidi huvi või ei.

Hensugusta show’d vaatasin ja ütleks, et pole saade, mis mind laupäeva õhtutiteleri ette naelutaks. Küll aga lagistas Geit naerda ja siin tulebki mängu see, et inimestel on erinev huumor. Mis ühe jaoks on naljakas, võib teise jaoks igav olla. Ja vastupidi.

Hensugusta ise on muidugi ülimalt positiivne inimene ning huumorit oskab teha. Vahepeal võib-olla sutsu keerab seda vinti üle, aga muidu on päris okei ja fun.

Malluka sügise ja talvega oli ka selline meh suhe, et kõike, mida telest nägid, olid ju juba blogist või kuskilt mujalt lugenud, seega kindlatel päevadel teleri ette naelutatud ma ei olnud. Küll aga vaatasin hiljem kas kordust või lihtsalt järgi, sest põnev oli mingis mõttes ikkagi ju.

Mulle jäi selline mulje, et Geidule meeldis see saade just Kardo pärast. Kardo viskas päris häid kilde ja kui Malluka blogist ei saa nii palju näha ja lugeda Kardo tegemistest, siis just need olid mu meelest selle saate juures see üks miski, mida ootasid ja mis oli nagu… uus kogu asja juures.

Aga mis puudutab rahva pahameelt selles osas, et Kanal 2 on “rotistunud” ja sellist “rämpsu” inimestele näitab, siis jumala eest, ärge vahtige, ütleks ma selle peale. Ma ei tea, mul ei saaks rohkem suva olla, mis sealt telerist tuleb. Näidaku kasvõi musta pilti, ikka on suva. 😀

Inimesed paanitsevad nagu maailmalõpp oleks käes. “Mida me nüüd telerist vaatame?” Just seda, mida pakutakse või kui ei meeldi, vaheta kanalit või mine hoopis õue jalutama. Variante on palju. Elu ei keerle ümber teleri. Nagu see oleks õhk, ilma milleta elada ei saa. 😀

Foto: Kuvatõmmis “Hensugusta Show”/Kanal 2

1 thought on “B(v)loggerid vallutavad teleekraani”

  1. Paljas Porgandit ei ole kunagi jälginud. Ei ole sihtgrupp. Hensugusta videosid jälgin huviga. Vaatasin täna huvi pärast mõlemad saated ära ja peaks mainima, et teleekraanilt meeldib Porgandi saade enam. Ilmselt vastan iga kolmapäev. Henri saade saate puhul ootasin, millal see läbi saab 😁.
    Eks näis millised järgmised osad on. Ehk läheb iga saatega paremaks. 😉

    P.S! Keegi oma blogis mainis, et Porgand on seal saates nii lapsik jne. EI! Just vastupidi. Väga temaise tundub. Väga okei.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga