Määratlemata

Delimano- üks väärt leid!

Potid ja pannid on ilmselt viimased asjad, millest ma olen plaaninud siin eales kirjutada, aga kuna paar kuud tagasi koperdasin ma väärt leiu otsa ja seda võib nimetada üheks tasuvamaks ostuks üldse 22 aasta jooksul, siis mõtlesin, et see on, millest kirjutada. Mis ma siin ikka kogu au endale võtan. Tegelikult hakkas härra koguma Delimano kleepse, et Maximast see pann soodukaga saada. Iga kord, kui ma näen televiisorist neid Delimano pottide (?!) ja pannide reklaami, võiksin ma sama hästi sussid püsti visata, sest kes paneb viis kümpsi pannile?!!? Alati olen ma mõelnud, et miks nad nii väga neid reklaamivad. Ju siis sitt kraam ja ei lähe inimestele peale. Vastupidi võib ka olla muidugi. 

Härra muidugi teatas, et tema hakkab kleepse koguma, et just seda panni osta, mis ta välja on valinud. Tavahind oli vist 50eurtsi, 20 kleepsuga pool hinnast maha. Ega ma seda väga heaks kiitnud. Isegi 20euri on minu meelest pannile liiast panna. Samas pann on selline töövahend, mida igapäevaselt kasutame. Ja kui aeg jõudis sinnamaani, et kleepsud olid kokku kogutud, oli aeg pann uhkelt koju tuua. Ega ma siis ka vaimustuses ei olnud. Poes veel muhelesin, et kas tõesti on tarvis, on ju ka odavamaid. Ei tea mina, mis kooner ma olen… Eriti selliste asjade koha pealt. 

Ja täna.. võin ma piinlikusega ning kahetsustundega kirjutada, et see tõesti oli parim ost ja vist ikka vahel võib usaldada härra valikuid (mitte, et ma tavaliselt seda ei teeks :D, aga ikka arvad, et sinu enda otsus ja valik kipuvad kõige paremad olema). Küll ma ei ole selle panniga nii ekstreemseid katseid teinud kui reklaamis*, aga välja tuua võin üsna sarnaseid plusse. 

Panni positiivsed omadused:
1)Kerge puhastada– ausalt, see ongi täpselt nii lihtne kui reklaamis. Ei pea isegi svammi ja mingit pesuvahendit kasutama. Okei, no päris nii kergelt ta puhtaks ei lähe, et pühid lapiga üle. Pann jääb rasvaseks. Aga näiteks kraani all lasta kuuma vee alt läbi- enam puhtam olla ei saakski. 
2)Sööb vähe õli– see on üks suurimaid plusse, mis ma kasutamise käigus avastasin. Ütleme nii, et kui tavalise panniga läks kuus umbes 2-3 liitrit õli, siis sellega läheb liiter. Kui sedagi. 
3)Toit ei jää panni külge kinni– ei, ta tõesti ei jää!
4)Ja selle kõige juures näeb ta väga ilus välja!
5)Pann on mugavalt kerge. 

Kokkuvõttes tooksin veel plussiks selle, et kuna see pann on väga hea töövahend ning mugav kasutada, siis on palju rõõmsam tuju ka süüa teha. 

Ülla-ülla, aga negatiivseid omadusi ei olegi välja tuua. 

2 thoughts on “Delimano- üks väärt leid!”

  1. Minul ka pole olnud usku nendele teles näidatud kraamile, kuid pean samuti eksimust tunnistama. Sain endale delimano stone legend panni ja no pole lihtsalt sõnu. Selles saab tõesti palju erinevaid toite teha ja nii lihtsasti puhastatav. Ja no + on kriimustuskindel kate. Super !

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga