Määratlemata

dresslink- paki sisu

Ma tulen ja lehvitan natuke jälle oma hiina pakikestega. Täpsemalt ühe paki sisuga, sest teised 5 pakki alles liiguvad minu poole.

Sellel korral on paki sisu pärit lehelt Dresslink.com (LINK). Ma jäin totaalselt rahule kõigega, mida ma pakist leidsin. Päris ausalt. Ühe toote osas oli mul kahtlusi ja tegelikult ma isegi seda valides lõin käega ja mõtlesin- tuleb, mis tuleb, vahet pole. Aga tuli see ootamatu rahulolu koos selle tootega.

Saapad (LINK). Täitsa lõpp, aga ongi sellised nagu pildil. Ühe saapa varba äärest narmendas ainult natuke kummiosa ja pidin selle ära lõikama ning nüüd on nendega kõik okei. Nad on soojad. Sees on karv. Alguses tundus, et nad on natuke väikesed, aga kui olin nad sisse kandnud, läks kõik normi. Väga rahul!

Kott (LINK). Tootefotol tundub kott selline suurem ja mahukam olevat. Tegelikult ta väga suur ei olegi. Samuti on tootefotol näha, nagu oleksid triibud kotil valged, päriselt on sellised kollakamad, pruunikamad. Muidu olen jällegi väga rahul.

Peplumpluus (LINK). Jällegi, sama, mis pildil. Istub kenasti seljas. Võtsin M suuruse ja kohati ta mulle isegi suur, seega pean veits kitsamaks õmblema seda ja on nagu selga valatud. 

3 thoughts on “dresslink- paki sisu”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga