Määratlemata

Eesti blogiauhinnad 2016

Eelmise aasta blogiauhinnad olid minu jaoks täiesti tundmatu maa. Ma ei mäletaks isegi, et ma oleks ise oma blogi sinna esitanud, aga olemas ta seal oli.  Ma ei jaganud mingeid linke, et keegi minu poolt hääletaks, sest ma ei teadnud, et seda peab/võib teha. Kui mulle meilile kutse tuli, et olen oodanud blogiauhindadele ja nagu ma aru sain, said kutsed ainult need, kelle blogi oli nominendiks esitatud, olin ma väga üllatunud. Ma ei läinud siiski kohale, sest.. hirm sai minust võitu. Mida ma kartsin? Teisi inimesi loomulikult. 😀 Ma olin eelmisel suvel üks paras hall hiireke. 

Tänavu aasta kandideerisin ma täiesti ise. Mõtlesin, et miks mitte. Niikuinii ma midagi ei võida ja vaevalt keegi üldse hääletab minu blogi poolt, sest viimasel ajal on see blogimine nii soiku jäänud, aga osavõtt on juba pool võitu ja kuna Marimell on nii tubli olnud ning kõik täitsa ise korda ajanud ja valmis teinud, siis ei saa sellest üritusest lihtsalt mööda vaadata. Ka üritusel osalemine on mingil määral blogija panus korraldaja töösse. Hetkel ma vähemalt tahan ja mõtlen, et ma lähen sinna kohale, aga kuna ma enda töögraafikut veel ei tea, siis ma kindlalt lubada midagi ei saa. Ma väga tahaks minna ning uute inimestega tutvuda, teisi blogijaid näha. 

Eelmisel aastal oli suureks küsimärgiks minu jaoks dresscode- smart casual. Kuna paljud sellest kirjutasid, siis lõpuks oli silme ees kirju pilt- milline riietus see siis on? Sellel aastal sain ma kinnitust, et ma enamus piltidel kannan smart casuali ja seepärast tunnen ma ennast kindlamalt. 

Kui sa arvad, et miski minu blogis köidab sind. Sa tuled siia ikka ja jälle tagasi ning sa andestad mulle ajapuuduse, mille tõttu ma siia viimasel ajal vähem olen sattunud või sa oled juba pikaaegsem jälgija, siis anna oma hääl. Kandideerin kategoorias “Elulised blogid” ning minu blogi link on nimekirjas ülevalt kolmas- almersjane.blogspot.com. Kiirelt ja mugavalt hääletama saad siit (LINK). 

5 thoughts on “Eesti blogiauhinnad 2016”

  1. Hea meelega hääletaks su poolt, kui sa teeksid siin selle lehe nii korda, et arvuti kogu aeg kokku ei jookseks. Mitte ühegi teise lehega nii ei ole, aga sinu oma jookseb kogu aeg kokku ning ütleb, et skript peatatud vms. Seepärast ongi siin ebamugav käia.

  2. Kahjuks ei tea ma, mida tegema peaksin. Kui jõulude ajal tulekeste vidina lisasin blogisse, tuli mitmeid vihjeid, et blogi jookseb kokku ja on aeglane. Eemaldasin need tulekesed ja midagi muud ma siia lisanud ei ole. Võibolla asi reklaamides? Ma ei oska seda öelda. Mul endal on nii telefonis kui ka arvutis adblock peal ja ma ise neid ei näe. Ehk keegi targem satub siia ja teab, milles asi. Ma loodan, et tuled siia ikka tagasi 🙂 Katsun asjale lahenduse leida!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga