***

Eilsete emotsioonide järel

Eile oli ikka päris crazy päev. Ma tahan teid jälle südamest tänada teie armsate sõnade ja toredate kirjade eest! See ongi vist blogimise juures kõige suurem boonus, et mu kõrvale on kogunenud nii palju toredaid inimesi, kellega koos mööda seda eluteed kulgeda ja kuigi te olete mulle täiesti võõrad (üsna mitmed ka enam mitte), siis ometi paljude puhul tunnen, nagu oleksite minu päris omad inimesed ning see toetus on lihtsalt asendamatu! AITÄH! ❤️

Kui ma siin üks päev töinasin, et mum pole kellegagi oma rõõme ja muresid jagada, ütles Geit üsna tabavalt: “Jane, sul on üle 9000 jälgija ja kaasaelaja, mida sa veel tahta võiksid?” ja see on nagu nii õige. Jah, mitte kõik ei ela mulle tulihingeluselt kaasa, aga paljud teist ikka.

Eilsed emotsioonid on maha jahtunud ning jõudsime terve perega üllatust seedida.

Raimond nurus eile hilisõhtuni, et emme räägiks kõhubeebist juttu ja palju patse me talle punume ja mis mänguasju talle ostame, et see õhin vist tuli alles pärast videot, mis ma avaldasin.

Geiduga istusime eile pikalt diivanil ja lihtsalt olime hämmingus. Ma läksin ju ultrahelisse kindla mõttega, et eks sealt poiss on tulemas ja kui arst ütles, et tüdruk, oleks ma äärepealt küsinud, kuidas see üldse võimalik on. 😀

Ma olingi kergelt šokis. 😀

Eile jäi meil kogu päevast veel nii palju aega üle, et hakkasime nimede üle mõtisklema. Meil oli ju kaalukausil Joosep, aga seda me ei saa nüüd kasutada. Kui just vahepeal beebile till külge ei kasva. 😀 Olen lugenud, et see võimalus on täiesti olemas.

Isegi täna veel on see mõte minu jaoks täiesti harjumatu natuke. Mul on tunne, nagu saaks esimest korda emaks. Paljud asjad on tüdrukutega teisiti, minu meelest. Kuidagi uus ja hästi huvitav tõotab kõik tulla.

Ma ostsin üks päev netist kaks kleiti, pisikeste jõuluvanadega. Üks täiskasvanud naisele, teine pisikesele tüdrukule, et noh kokku sobituda. Kuna selle pisema kleidi sai suuremaga põhimõtteliselt tasuta kaasa, mõtlesin, et miks mitte, annan vennatütrele, saame koos jõulude ajal ühtekad olla, kui ta minu juurde tuleb või nt venna pere mu vanemate juurde peaks minema ja meie samuti, aga tuleb välja, et ma võin selle kleidikese enda kappi hoiule panna, hihi. 😀

Et jah… see kõik saab minu jaoks väga uus ja põnev olema, aga ma ja me oleme väga väga õnnelikud ja kõik on hetkel lihtsalt nii ideaalne. 😊

2 thoughts on “Eilsete emotsioonide järel”

  1. Ma täitsa usun, et tean mida tunned..oli ju mul sama kogemus alles pool aastat tagasi, kui oma viimast, viiendat beebit ootasin… Kuna peres olid juba ees neli poega, kellest vanim on juba 26 ja noorim 2,5 aastane, siis suhtusin väga ettevaatlikult ultraheli vastusesse. Küsisingi kohe ämmakalt, et noh, on viies poiss jah? Eiii ole..pigem tüdruku moodi vastati mulle.. no ei ole võimalik, arvasin mina. Loomulikult läksin ostsin poest kohe koogi (roosades toonides, muide) ja väikese lillepotikese, millele veel roosa titevankriga kaunistus. Uh pildile panin lapse pea kohale roosaka pisikese lipsukese. Teel koju sõites ulgusin kogu südamest ega suutnud ikkagi veel uskuda, et ma tõesti saangi lõpuks oma kauaoodatud tütrekese. Koju jõudes panin kõik lauale ilusti, et mees ja teised ka näeksid. Mees algul ei märganudki (tüüpiline eesti mees) 😉 , sõime siis kooki ja küsis, et noh, mis siis öeldi, jälle poiss jah? Ütlesin, et ei, pigem tüdruk arsti arvates. . “No siis see küll minu oma pole”, ei uskunud ta ise ka, et see tõesti võimalik on. 😁😁😂 Esimesed kleidikesed julgesin alles osta peale 33 nädala uh, kui asi ikka enam kui kindel oli. Eks nii üks kui teine ikka tögasid, et osta mõni sinime asi ka. . Lõpuks siis 11.septembril, hommikul kl.10.19 kohtusime oma pisikese printsessiga. Ma küsison ikka päris mitu korda üle, et kas ikka on tüdruk ( mul tehti keiser ). Jah ikka, palju õnne!öeldi. Kohale jõudis see ikka mitu päeva hiljem. See pn tõesti minu elu kalleim ja ilusam juubeli (sünnipäeva) kink, kuna sain 22.10 “45”, mille sain veidi varem kätte seekord 😍😍😁 Soovin teie perele rõõmsat ootust ja suurematele vendadele vahvat kooskasvamist pisiõe seltsis!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga