Määratlemata

Elmo rent vol 2 | ehk ametlikult närvihaige

hei tsau, jabadabaduu..ma ei ole jälle siia tükimat aega sattunud ja mul ei ole selleks isegi ühtegi mõjuvat põhjust. Lets be honest- ma ei viitsi, hea meelega keeraks näo patja ja magaks päevad läbi, kui ei peaks vaid tööl käima. 
Ajaga on viimasel ajal kehvasti, sest teist kipub aina vähemaks jääma. Ma siiski otsustasin end kokku võtta ja lõpetada 11. klassi, et saaks sügisel lõpuklassi mindud ja keskharidus lõpuks omandatud. 

Tegelikult tulin ma siia kribama oma vabadest päevadest, mis me veetsime siin ja seal. Et üldse midagi teha saaksime, pidime rentima (tegelikult ikka omal vabal tahtel :D) Elmo rendist auto. Võibolla on see viimane kord, kui me seda teeme, sest ma olen peale seda teist kogemust ametlikult närvihaige. Ausalt. Ma ei tea, mitu korda me Härraga jõudsime selle kasutuse ajal tülli minna ja üksteise peale karjuda, sest.. me rentisime endale täieliku jama. 
Sellel korral võtsime väiksema variandi, et näha, kui palju ta siis halvem on, et suuremast 9euri vähem maksab. Esimese asjana oli probleemiks see, et ta on ikka liiga väike. Nagu tikutops. Olime seal kokkusurutud, liigutada tahtsime, siis müksasime ikka teineteist. Lastel oli taga hea ja mugav muidugi. Taga oli ainult kaks kohta. Ma muidugi teadsin, et ta on pisike, aga no.. see oli ikka väga väike ja ruumi üldse ei olnud. 
Teiseks- ekraan pani täiega pange. Eriti ei funganud. Volüümi nupp jooksis täiega kokku- tahtsid kõvemaks keerata, siis läks oma suva järgi ehk näiteks keerad valjema poole, siis ta läheb nii vaiksemaks kui ka valjemaks. Kui hea laul tuli, tahtsin kõvemaks panna, aga hoopis läks aina vaiksemaks ja kui tahtsin vaiksemaks panna, läks aga valjemaks.. ehk siis ühel hetkel, kui mu närvid juba läbi olid, lülitasin selle üldse välja. Kolmandaks või noh neljandaks- konditsioneer. Sealt tuli ainult külma õhku. Lausa nii külma, et isegi Hendrik kurtis tagaistmel, kui külm tal on. Saate aru, mul oli selline tunne, nagu oleks miinuskraadid autos. 😀
Ja kõige suurem miinus selle auto juures- sitt aku. Päris ausalt. Ma teen eraldi postituse, kuidas ma elektrit otsustasime kokku hoida, sest auto võtab seda rohkem, kui kirjas on. Me sõitsime Vändrast Tallinnasse 4tundi!! Koos laadimistega. 😀 

Aga ära jõudsime käia paljudes kohtades- Kohilas, Keavas, Järvakandis, Vändras, Jüris. Just täpselt nii meeldib mulle seigelda- sihtpunkti ei ole, mõtled kõike sekundipealt ja lähed sinna, kuhu mõte tuleb minna. Sa lihtsalt oled ühes kohas, mõtled, et tahaks sinna minna ja lähedki. 
Kokkuvõttes, ma maksaks iga kell selle 9 eurot, et suuremat autot nautida. 30 eurot on selle pisikese karbikese eest ikka liiga palju, veel enam, kui auto on vigane ja ei garanteeri kasutajale kõiki mugavusi, mida ta peaks tegema. Kirjelduse järgi. Aga ma arvan, et kõik väikesed autod pole vigased, ju siis keegi nii usinalt kasutanud just seda. 

2 thoughts on “Elmo rent vol 2 | ehk ametlikult närvihaige”

  1. Vabandust, aga konditsioneerist peabki külma õhku tulema, sellel puudubki eesmärk õhku soojendada või mida sa ootasid? 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga