Elus esimest korda häbipostis…

Noh, sain mina ka täna jälle kogemuse võrra rikkamaks – elus esimest korda häbipostis. Eks elus tuleb kõik ära proovida, eks…

Nüüd on muidugi tagantjärgi naljakas, aga kui mulle postkasti hakkasid screenshotid tulema, et Janeee, vaata, mis toimub, pidin küll südari saama…

Igatahes, Joi eks. Muidu igati super toode – mina olen rahule jäänud ja jälgijad on eile-täna mulle päris palju pilte saatnud, milliseid tulemusi nad saanud on ja on ka igati rahule jäänud.

Ma muidugi naiivselt viskasin mõned pildid üles, sest ega ei tule selle peale, et äkkkiiiii ta on need pildid kuskilt varastanud? Okei, tark inimene võibolla hakkab sellele mõtlema, aga ma ei ole tark.

Täna siis lahvatas skandaal. Keegi Brigita tegi minu kohta Iluteenindajate gruppi postituse, kuidas ma varastan tema töid ja esitlen vale toote all. Okei. Mhm. Et tema olevat kommenteerinud mu postitust ka ja ma ei reageerinud ja kirjutanud ja ma ei reageerinud. Ja ma kustutan tema kommentaare ja mis seal kõik veel oli.. Tõsiasi oli see, et ma nägin ta nime esimest korda seal postituses, mis ta mu kohta valmistas.

Esiteks, mulle ei tule facebooki teadet iga uue kommentaari kohta ja mu facebook on enamus ajast lülitatud mu isikliku konto peale ja isiklikule kontole ei tule väga paljusid kommentaare, mis toimub lehe kontol. Käin eraldi vaatamas, sest jah, ma olen kohati nii laisk, et ei viitsi ümber vahetada neid kontosid.

Mina igatahes kommentaare ei näinud ja kui tuli messengeri teade, et mul blogi lehe facebookis on sõnum, siis oli juba hilja.

Inimene reaalselt pani kommentaarid, ootas mõned minutid, kirjutas postkasti, ootas mõned minutid ja laks – avalikult nimi üles koos süüdistustega!

Ma sain korraliku šoki, kui seda nägin, ausalt.

Kaks pilti oli tema tehtud tööd, ülejäänud minu jälgijate poolt saadetud. Üritasin ka seletada, kuidas asjad nii läksid, sest tõesti, minu eesmärk ei ole kedagi petta või kellegi tööd varastada – Joi toodete müük ei ole minu töö – ma vaid teen reklaami.

Mulle meeldisid need kommentaarid seal all, kuidas postituse peale hakati kohe ründama, et ma ei vasta kommentaaridele, ma ei vasta kirjadele ja olen Brigite meelega ära blokeerinud ja olen varas ja ei suuda ise nii head tööd teha, sest varastan teiste pilte. Nagu okei…

Päris kurb tegelt, et mulle ei antud võimalust isegi mitte seletada, kui juba lennati netti koos minu nimega ja hakati kohe süüdistama.

Ma muidugi seletasin kohe ära ka, milles asi on:

Ja nii on. Ma ei hakkaks inimesi never petma või veel vähem – kellegi töid jagama, valeväidetega. Üleval ma ju ütlesin, et ma ei ole tark, aga nii loll ma nüüd ka pole, et sotsiaalmeedias hakkaks teadlikult võõraste tööde pilte rahumeeli jagama väites, et need on üldse mingi teise tootega saavutatud. Sotsiaalmeedia on veel väiksem kui Eesti riik.

Kustutasin loomulikult fotod ja palusin ka vabandust.

Mnjah, sedasi on lood. Päris kurb on olla. Nimi sai ka rikutud. Ma muidugi kirjutasin ka sellele inimesele, kuidas on võimalik, et ta mulle saatis kellegi teise töö pildid väites, et ta on need tulemused Joi toodetega saavutanud ISE.

Ma palun siiralt vabandust kõigi ees. Ma ei oska isegi rohkem midagi öelda…

Kommentaarid

 1. Maria says:

  Tütarlaps, kes Sulle pildid edastas, peaks avalikult vabandama. Tema tekitatud olukord, kuna tema üritas nende piltidega tasuta geele välja petta.

  • Jane Almers says:

   Mkm, ta ei tahtnud midagi saada, kusjuures. 😀 Ta pidavat üldse selle Brigita sõbranna olema. Väga segane asi

 2. Merks says:

  Firma, kes Joi tooteid müüb kuulus kunagi Brigitale endale. Siis ta müüs selle maha oma tuttavale. Aga Brigita enda nimi seisab veel teatmik.ee lehel juhatuse liikmena. Ja minule ütles kunagi see isik,kes praegult Joi tooteid müüb, et salongis kasutatakse täpselt sama toodet ja tugevusega geeli. Tundub, et siin on Brigita ja selle uue Joi edasimüüja enda vahel mingi teema.

 3. Merrr says:

  Mulle ei meeldi üldse inimesed kes arvavad ,et sa näed/loed / saad iga sekundiga nende kirjad kätte või kui ei vasta siis teevad lärmi . Ega ma ei ela telefonis/arvutis ju . Lihtsalt hiljuti oli selline situatsioon kui müüsin üht toodet ja andsin inimesele telefoni numbri, et ta võib mulle helistada kui ta kindlalt sellele järgi tuleb siis juhtus nii ,et ta ikkagi kirjutas mulle ma ei olnud parasjagu netis ja mida tema tegi helistab ja esimese asjana kraakleb telefonis et ,,miks tee ei vasta kui ma teile kirjutan ,, .. Hallooo inimene ma just kirjutasin et ma ei pruugi alati olla netis ja seetõttu mu isikliku numbri üldse saite . Ilmselgelt läks igasugune isu ära üldse teinekord anda kellelegi oma numbrit ,kui midagi müün.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]