Enam ei peagi asfaldil kelgutama…. vist

Ma ei tea kedagi teist, kes lund nii väga ootaks, kui Hendrik ja Raimond seda teevad. Või tegid.

Nad juba suvel lasid siin asfaldil oma rohelise kelguga ringi ja küsisid üsna tihti, millal see lumi juba maha tuleb? Ma ei osanud neile muud vastata, kui et talvel, mil külmaks läheb, päkapikud ja jõuluvana tulevad.

Üks päev, kui siin törts valget sadas, olid nad sellest nii õhinas, aga kuna nad just kõige kiiremad reageerijad ei ole, siis selleks ajaks, kui nad ennast õue olid suutnud vedada, oli see õhuke törts jõudnud juba ära kaduda. 😀

Nad ei ole üldse muidu sellised, kes pimedas armastaks õues käia, aga nüüd nad nägid akna pealt, et lund sajab ja maa ka valge ning otsustasid õue minna. Lubasid lumesõda hakata mängima ja lumememme teha, enne ei pidavat tuppagi tulema. Ma ikka loodan, et nad seda tõsiselt ei mõelnud, sest lund nii palju ka pole, et lumememme teha saaks, kui neil pole just plaanis õue elama jääda. 😀

Aga nad tunnevad selle esimese lume üle nii siirast rõõmu, et mõnus vaadata. Las siis olla ja möllavad. Ja ma saan siin samal ajal RAHUS šokolaadkreemisaiu sisse vitsutada – milline mõnus talveõhtu. ?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]