***

Enne, kui hakkate lapsi tegema, muretsege endale kindlasti see asi*

Ma arvan, et kui praegu saaks iga paarike, kes hakkab lapsi planeerima, kaasa nimekirja, mida ja kui palju pereeluks varuda, siis seal eesotsas ilmselt peaks olema Kärcher tekstiilipesur. Eriti, kui sul tuleb neid lapsi nagu Vändrast saelaudu.

Uskuge mind, mul juhtus nii nende laste ja saelaudadega.

Kui ma veel Kärcherist midagi kuulnud ei olnud, kasutasin maruodavat ja kiiret varianti – määrdunud diivanile viskasin mingisuguse kaltsu peale ja oligi probleem kadunud.

Siis avastasin, et on olemas masin, millega saab diivaneid ja vaipu puhastada. Ja riidest toolikatteid. No kõike, mis on vähegi tekstiil. Jumala eest, tõmba seinad ka üle, kui sul seal tapeedi asemel vaibad ripuvad.

Hakkasime Kärcher tekstiilipesurit rentima. Ja rentisime. Ja rentisime. Ja rentisime. Sest endale ei raatsinud osta. Ikkagi pea 500. Ja rentisime jälle. Ma arvan, et kui ma praegu hakkaks oma ajunatukest ragistama ja lugema kokku, palju me seda rentinud oleme ja selle rendi eest ka maksnud, siis… ma võiks supelda Kärcheri masinates. Okei, ma liialdan.

Küll aga ühe masina oleks saanud endale osta küll.

Suures peres on juba asjad nii, et rendid ja puhastad ja paari päeva pärast on su diivanid ja vaibad samasugused nagu enne ja su üks silm hakkab lihtsalt tõmblema selle peale…

Sest sa ei jaksa kõiki koguaeg jälgida ja millegipärast on diivan ja vaibad esimesed asjad, mida lastele retsida meeldib. Lisaks seintele ja uksepaledele.

Nüüd on meie kodus ka lõpuks Kärcher Puzzi 8 tekstiilipesur. Suurt arvustust mul tema kohta ei ole – ma ju olen teda eelnevalt päris palju kasutanud ja väga väga väga rahule jäänud. See oli mu kindel valik. On ka võimsamaid ja kallimaid, tõsi. Ilmselt ka paremaid – jälle tõsi, aga ega mu silmad nii palju ka tõmmelda viitsi, sest hinnad on ikka päris krõbedad.

Meie tekstiilipesurike on pärit nagu ikka Kaup24 e-poest, sest nii palju, kui netiavarustes tol ajal ringi tuhlasime, siis seal oli see kõige soodsama hinnaga. Me esialgu plaanisime selle küll osta, aga nagu ikka selliste plaanidega, siis sattus meie koostöö oktoobri algusesse ja mõtlesin, et valin midagi hädavajalikku.

Tekstiilipesurit on väga lihtne kasutada. Ta tõmbab vaibad ja diivanid suhteliselt kuivaks, et ei pea muretsema ka sellepärast, et peab põrandal istuma või vaibale astuda ei tohi.

Me ostsime… ausalt, ise ostsime, juurde veel vaibaotsiku, et pärast vaiba küürimist saaksime küürakil olekust püsti ka, ilma et vajaks kõrvalist abi. Sellega on palju mugavam vaipu küürida. 😀

Ma arvan, et tekstiilipesur on, vähemalt suurperedes küll hästi vajaminev ja praktiline asi. Masin, mida sa ei osta, sest “ah tahaks seda” ja jääb üks hetk tolmu koguma.

Ma täna pesin pesuriga meie magamistoa vaipa ja no vaadake seda vahet:

Diivanist, kui me kunagi seda puhastasime, on mul ka üks pildike. Ülemist diivanit ma veel pole jõudnud teha, aga võtan selle ka lähipäevil ette. Seniks panen siia vana enne-pärast pildi:

Kaup24 e-poes on päris lai valik Kärcheri masinatele ja lisatarvikutele, et mul juba pilk peale visatud, mida ma veel tahaks.

*postitus valmis koostöös Kaup24 e-poega

1 thought on “Enne, kui hakkate lapsi tegema, muretsege endale kindlasti see asi*”

  1. Kuna muretsen praegu juba iga pisikese plekki pärast siis olen kindel,et tõesti kui laps/lapsed tulevad peab see masin mul kindlasti kodus olema . Muidu läheks hulluks 🤣

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga