Määratlemata

Erik Orgu- 2.nädala kokkvuvõtte

Natuke jäin hiljaks selle postitusega, aga kuna õppimisega ja lastega on nii palju vaja tegeleda, siis ma olen selle kirjutamist edasi lükanud. Eelmine postitus tuli kuidagi pikk ja endamisi mõtlesin valmis, et nii pikk peaks see olema ka nüüd. Aga ei. Ma teen lühidalt, sest kõik on hästi.

Patustamisi oli märgatavalt rohkem, kui esimesel nädalal, aga süümekaid mul ei ole ja midagi üleliigselt ma endale sisse söönud ei ole. Toitumiskava olen jälginud nii 80%. Treeningkava ma ei ole läbi teinud enam kordagi, aga küll ma selleni ka jõuan. Ma avastasin, et ma ei ole ühtegi pilti mingist toidust teinud, seega pilte mul eriliselt jagada teiega ei ole. 

Enesetunne on hea, väljaarvata see üks öö, millal mul kohutav peavalu oli. Eile jõin paar klaasi veini, sest päev oli nii hea. Ma tunnen sellepärast eelkõige süümekaid, sest ma polnud tilkagi alkoholi joonud üle kuu aja juba ning võtsingi endale eesmärgiks alkoholist üldse loobuda (ma kõlan nagu padujoodik! :D). 

Kehakaal on selle kahe nädalaga langenud 2kg, mis on minu jaoks supper tulemus. Rühin aina edasi ja kombineerin erinevaid koostisosi retseptides, et oleks endale meelepärasem. Alati ei peagi kõike tegema toitumiskava järgi, täiesti täpselt vaid võtad retsepti ja samad koostisosad, kuid sa võid neid vahetada omavahel kuidagi. 

Nojah.. nagu ma ütlesin, pikka juttu mul ei ole, samas iga nädal peaks kokkuvõtte tegema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga