***

esimene vlog: ära vaata

Täna on säärane ilus päev, kus ilm on jälle pilves ja mina “pakatan” energiast. Pidin end vägisi voodist välja ajama, et lapsega logopeedi vastuvõtule minna ja kui ma juba õue läksin, siis mõtlesin, et prooviks ka selle vlogimise ära. Ah mis seal ikka, ega ma välimuselt enam hullemaks minna ei saa! Enjoy it! 

Igaksjuhuks lisan, et ma ei käinud endaga logopeedi juures vaid ikka lapsega. Jumala vinge oli!

Vajadusel valige mutrivõtme alt parem kvaliteet. 🙂

Ah muidugi.. kommides võite ikka märku anda, kas tahate veel mu nägu näha videopildis. 😀 

10 thoughts on “esimene vlog: ära vaata”

 1. Vlog on mega ning millegipärast jätab see sinust hoopis teistsuguse mulje kui blogides. 😀 Muidugi positiivse. Keep going girl.😉👍🏻

  1. Ma tean jah, ma olen videos palju sõbralikum ja kuidagi vabam. Aga videos on palju lihtsam rääkida ka, samas kirjutades saab rohkem enne mõelda, mida ütled ja ei paista ehk nii lollina välja kah. 😀
   Aitäh!

 2. Igatahes võiksid vloge teha. Huvitav juba sellepärast et samastun sinuga natuke, elan ka väike linnas, on kaks väikest last , alles hiljuti sain 24

    1. Ma ikka lähen sinna oma perega ilmselt 😀 Vlogi saan ilma kõrvalise abita ka teha 😀

     1. No sorry, nüüd sa said küll valesti aru. Ma oleks tahtnud sinna niisama minna, mitte et sinuga koos. Ma ei ole mingi psühh ega ka mingi andunud fänn et kellegi pärats end kusagile vedada 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga