Farmi- terve Eesti kiidab!

Täna tõi mulle üks armas tädike Farmist kotikese head ja paremat ning karbikese, mis oli täis minu lemmikuid- kohukesi. Hetkel on küll mul käsil tervislik toitumine, aga ega ma neid nüüd kahe suu poolega sisse ei hakka ajama. Naksasin pool kohukest täna ning teisi jagub järgmisteks päevadeks.

Ma olen koos tänasega kolm päeva jälginud toitumiskava ja kohukesi vaadates ei olnud tunnet, et ma pean neid sööma.. ma ei suuda ilma nendeta. Ma suudan, kuid on hea, kui nad külmikus olemas on. Ei tasu unustada kahte suurt maiasmokka meie peres- Hendrik ja Raimond. 

Kohukesi on nelja erinevat sorti: ananassi, biskviit-kreemiga, maxi vanilli ja creme brülee. Minu lemmik alati ja igavesti on tavaline vanilli kohuke, kuid söön meelsasti ka kõiki teisi, mille sisu ei ole hapukas. 

Järgmisena võtaksin ette täispiima, hapendatud täispiim ja jogurt. Jogurti sõber olen ma terve elu olnud, peab tunnistama. Piima joon ma viimasel ajal väga harva, kuid see täispiim maitses täpselt nagu tavaline. Võibolla ma lihtsalt ei suuda maitseid eristada nii detailselt. Hapendatud täispiima ei ole ma veel mekkinud, kuid lähipäevil seda kindlasti teen. Ei pea üldse mainimagi, et nad kõik on mugavates pakendites.

Jätkame millegi soolasega. Kukeseenemaitseline toorjuust. Kuna mu viimased lemmikud on riisigaletid, siis just nendega on see toorjuust ülimaitsev. Kukeseente maitse käib kõigest muust mõnusalt üle.
Lõpetan topsijogurtite ja pudingitega. Jogurtid on mõlemad mõnusalt kooresed ning ei ole väga vedelad. Juba varasemalt olen maininud, et minu suured lemmikud on jogurtid igasuguste lisanditega- marjad, kiivi, mango, apelsin jne. Kõik on imehead ja raske neile vastu panna. Kuna ma üritan üle minna tervislikumale eluviisile, siis paraku olen jogurteid hakanud viimasel ajal vähem sööma. Poes ei ole isegi tahtmist neid korvi pista, aga vahel võib. Mõõdukas koguses. Ja ega ma ei olegi täiesti kindel, kui tervislikud või ebatervislikud sellised jogurtid on. 
Sokolaadipudingid. Oh, siin kohal peaks mu lapsed üht-teist kirja panema, sest pudingid läksid kõik neile ja noh, meeldisid nad neile ikka väga. 

Millised on Teie lemmikud Farmi maitsed?

Kommentaarid

 1. Kati says:

  Huvitav, mis planeedilt mina olen, aga mind ei tõmba ei poes ega mujal need kohukesed ja ma ei saa nende vaimustusest aru :D. Lapsega samamoodi, teda absoluutselt ei huvita :D.

 2. Jane Almers says:

  Ilmselt ei pea selleks nii öelda teiselt planeedilt olema. On inimesi, kellele meeldib ja inimesi, kellele mitte. Sa kuulud sinna teise gruppi järelikult 😀

 3. Gerli N. says:

  See täispiim on tõesti hea. Mina ka muidu piima ei joo (varem jõin koolis ainult, nüüd väga mitte), aga maitse eristasin küll ära. On ikka natuke rohkem see päris piima maitse. Tekkis kohe tahtmine päris piima järgi minna (mitte poodi), et see kõige õigem maik suhu saada 😀

 4. Anonüümne says:

  Kas oskad öelda, kust poest neid teisi Farmi kohukesi leida võib? Käisin Selveris ja seal oli vaid seda biskviitkreemi ning tavalist vanilli. Huvitaks just ananassi ja creme brule 🙂

  aitäh vastuse eest!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]