***

Fiskarsi kingikoti sisu

Siiralt nii äge, kui paljud blogi vanad ja uued koostööpartnerid on mulle nii suure abikäe ulatanud ja aidanud neid mänge korraldada!

Ma tahtsin kirjutada natuke lähemalt Fiskarsi mängust, mille ma täna käima panen. 

Kui ma neile kirjutasin, mõtlesin, et ehk mõne poti või panni on nad nõus ära kinkima, aga nad panid mängu lausa pea 150€ väärtuses tooteid ning ma võin teile julgelt väita, et Fiskarsi tooted on hästi kvaliteetsed, ilusad ja mugavad kasutada. Mul on ka endal kodus mõned nende tooted ning ma olen ülirahul! 

Mis kingikottides leidub?

Küpsetuskomplekt, kuhu kuulub taignarull ja silikoonist vispel. Piparkoogitegu on ju jõulukuu üks põhitegevusi! Ja kindlasti küpsetavad ka paljud kooki, kus kulub üks korralik vispel ära küll. 🙂

Itaalia komplekt, kuhu kuulub riiv koos mahutiga, pastalusikas ja pitsalõikur. Jällegi ühed hästi vajalikud asjad. Pastalusikat ei pea ju ainult pasta tõstmise jaoks kasutama. 😊

Functional Form alumiiniumist praepann (24cm), mida saab nõudepesumasinas pesta ja selle bakeliidist valmistatud käepide ei lähe kuumaks.

Ka mul on kodus see pann, natuke küll suurem, aga väga mugav kasutada ning mis ma veel olen märganud, on see, et pann “ei söö” palju õli ehk meie peres on õli kasutamine tunduvalt vähenenud selle panniga.

Lisaks kingib Fiskars võitjale ka EV100 käärid, mis on riietatud uhkelt Eesti värvidesse. 😊

Ja lõpuks leiab võitja oma kingikotist praekomplekti, mis koosneb lihakahvlist ja lõikenoast. Praehooaeg on ju alanud! 🤭

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga