Määratlemata

glämmi ja sära jõuludesse? | SheIn.com

Kas teie olete ostnud spetsiaalselt jõuludeks uut outfiti? Midagi kindlat? Ma olen vist igal aastal tõmmanud jalga suvalised teksad ja lihtsalt olnud. Kelle jaoks ma ikka säran ja pingutan, peaasi, et peegelpilt meeldiks ju. Sellel aastal mõlgutan ma aga teisi mõtteid, sest plaanis on kodus valmistada tagasihoidlik jõuludinner, kuhu kutsutud ka paar külalist. 
Siis vast väga suvaliste teksade ja lohvaka t-särgiga ringi ei sebi. Võiks midagi teistsugust olla- igapäevastest riietest midagi erilisemat, kuid siiski lihtne ja tagasihoidlik. Pole ma kunagi olnud ilge sära ja glämmi fänn, aga vahel üllatan iseennastki, kui netis ringi tuhlan ja erinevaid linke wishlisti alla lisan, ise sealjuures sädeluse üledoosi saades. 

SheIn.com palus mul kokku panna ühe christmas wishlisti, kus ma soovitaksin oma maitse järgi erinevaid riideesemeid ja aksessuaare.
            Telli siit (link!)              Telli siit (link!)           Telli siit (link!)               Telli siit (link!)

Vahel, kui ma poes ringi vaatan, mõtlen, et võiks osta midagi, mida ma kunagi kandnud pole ja mis on minu maitse vastu, sest miks mitte? Võibolla sobibki see palju paremini, kui need asjad, mida olen aastaid kandnud. Nägin ühes poes rohelist kleiti. Öäkk, mõtlesin ma esialgu. Ma ei kannaks rohelist never. Siis ma aga proovisin seda kleiti ja polnudki kõige hullem, aga.. jah, seal oli aga. Punased juuksed selle rohelisega küll teps mitte üldse kokku ei läinud ning siin ma nüüd istun ma mõtlen alatihti, mida kuhugi selga panna, sest punased juuksed ei lähe kõigega kokku. Must, punane ja valge on kindla peale minek riiete osas, muud värvid on aga vägagi kaheldavad. 

Kõrvarõngaid meeldib mulle kanda. Mitte küll koduseinte vahel ja niisama, kuid igal üritusel on nad olemas. Mulle meeldib kanda neid põhimõttega, et neid kas pole või on ja täie rauaga. Samas ei peaks nad olema pirakad ja silmipimestavad. 
Kuigi mulle meeldivad hõbedast tooni ehted, siis viimasel ajal kannan rohkem kullatoonis. Miks? Siinkohal mõjutab mind jällegi juuksevärv. Kuld tundub rohkem sobivat punase värviga. Muudab kuidagi jumekamaks ja mahedamaks. 
                  Lipsukesed (link!)                        Tähekesed (link!)                        Kuldsed (link!)
                  Rippuvad (link!)                                                                                   Punased (link!)

2 thoughts on “glämmi ja sära jõuludesse? | SheIn.com”

  1. Tüüpiline lapse/laste ema. Kelle jaoks ma ikka ennast korda tegema pean?????? OMG. Ilmselgelt oma mehe jaoks ja oma kahe poja jaoks kelle siis veel võõraste inimeste jaoks kui välja lähed? Väga veider jutt. Ma löön end niisama mõni õhtu üles end et mu mees vaatakski WOW. Teksad ja lohvakas t-särk no palju õnne. Loodetavasti ei võta seda kommentaari kui rünnakut vaid kui head naiselikku nõu sulle Jane 🙂 lihtsalt näen ka seda enda oma tuttavate pealt kes on lapse saanud ja miskil põhjused enda ilu unarusse jätavad.. Mika nii ma kysin

  2. Ma olen terve elu siuke olnud, kes ei viitsi end räigelt üles lüüa. Pigem just nüüd, kui lapsed on, on see huvi kasvanud- end korda teha ja pahviks lüüa. Said valesti aru postitusest, aga hea nõu kulub alati ära. Isegi kui sinu kommentaarist ma hetkel mingit nõuannet välja ei lugenud. 🙂 Ma olen ilus naine, kui mitte öelda väga ilus ja usu mind, ma võin end vabalt täiesti lambist ka üles vuntsida. Mitte kellegi jaoks. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga