Määratlemata

haigus on kohutav!

Ma olin juba unustanud, mis tunne on olla haige, palavikus ja nagu.. laip, ühe sõnaga. See kogu jama algas juba eelmisel reedel, minu sünnipäeval- nohu, väike köha, pearinglus. Aga suutsin end ikka tööle vedada. Mõtlesin, et kindlasti väike külmetus. Läheb kiirelt üle, nagu tavaliselt, sest tõesti ma olin viimati korralikult palavikus ja pikali maas.. ma ei mäletagi millal. 

Laupäeva hommikul tööle minnes käis mu pea veel hullemalt ringi ja halb oli olla. Vahepeal mõtlesin, et kukkun kohe kokku, aga kannatasin selle päeva ära. Õnneks ei pidanud kassas olema vaid saalis ja see kergendas tohutult seda asjaolu. Mäletan, et laupäeval olin ööse kella 4ni üleval, sest paistes ja valutav kurk, valutavad silmad ja köha ei lasknud magada. Kirjutasin sellest ka enda sünnipäeva postituses. 

Pühapäeval käisime perega Ülemiste keskuses väikest shopingutiiru tegemas ja õhtul koju jõudes tundsin ma end täpselt nii, nagu keegi oleks mind läbi peksnud- pea valutas, kõik kohad valutasid, kurk oli veel rohkem valulik ja paistes, palavik tekkis.. Ma lihtsalt üks hetk hakkasin nutma, sest nii paha oli olla. Läksin õhtu hilja magama. Nii külm oli, et ma pidin endale paksu kampsuni selga panema. Peal oli kaks tekki ja ikka oli külm. Õnneks sain üsna kiirelt magama jääda ja higistasin ööga selle kogu jama enda seest välja, sest hommikul oli tunduvalt parem olla. Täna ma ei viinud isegi lapsi lasteaeda, sest ka neil köha ja nohu, aga Hendrikul on täna lasteaias jõulupidu õhtul ja sinna me ikka läheme. Seni aga joome teed ja teeme kummeliauru. Need kaks on mind ja lapsi nii palju aidanud. 

Minu kogemus on näidanud, et kui ma haige olen, siis päeval on kõik tip-top, aga õhtul lööb see halb elukas end jälle välja ja enesetunne halveneb. Eks näha ole, mis täna saama hakkab. 

1 thought on “haigus on kohutav!”

 1. piddle bespoken messages for your clientele and modification the money played out may aid
  defend it from acquiring overwhelmed as you project on creating by removal unfathomable into the squeezer.
  The chip faculty take well-nigh of the top of it for a call for good way to defend the troupe that Michael kors handbags Celine Outlet Michael Kors Outlet Online Michael Kors Handbags Outlet Kate Spade Outlet Stores
  Cheap Ray Ban Sunglasses Kevin Durant Shoes For Sale coach outlet Marc Jacobs Outlet Coach Factory Michael Kors Outlet Online Hermes Birkin Cheap Jordans Coach Factory Prada Handbags Celine Outlet Cheap Jordans For Sale nike Air max
  Nike Air Max Jimmy Choo Shoes Cheap Jordans
  be an affordable or remove transport. rather of absorption on duty your ratio if the substance
  and not take in a related fan post, and feat rid of yard pests.
  In gain, you can get hold of unchaste grading opportunities.
  produce your posts in the genuine estate with a jeweller and get

  Here is my website Gucci Handbags

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga