***

Hiina leiud

Ma hakkasin alles hiljuti tegema koostööd jälle vana hea hiina e-poega SheIn.com (link!). Me tegelikult oleme ka varasemalt koostööd teinud ja nii umbes paar aastat, mis oli ka suht edukas, aga üks hetk vajus see ära. Mida rohkem ma paisusin, seda enam märkasin, et mul ei ole sealt lehelt miskit valida ja niisama kappi seisma ei tahtnud ka midagi.

Meie koostöö seisneb selles, et mina valin sealt teatud hulk tooteid, näitan blogis oma lugejatele, millised need reaalselt välja näevad, kirjeldan materjali ja annan tagasisidet, kuidas olen rahul asjadega. Mida rohkem te nendele lingikestele klikite, mida teile siin üles märgin, seda rohkem saan ma tooteid valida, teile sooduskoode ja ka riideid/kinkekaid auhinnamängudeks. Seega, kui teile siin miski huvi pakub, klikkige aga sajaga – mina saan uusi hilpe, teie saate nende tooteid näha, sooduskoode ja auhinnamänge! Kõlab nagu diil ju!? 😀

Igatahes, ma valisin sealt nüüd ühe kleidi (link!) ja pesukomplekti (link!). Esimesega olen ma täiega rahul – venib hästi, on korralikult pikk ja mõnusalt ümber. Materjal on hingav ja ei kisu kuskilt. Ja lisaks sellele, et kleit on tõesti seljas mugav, on ta ka väga ilus.Pesukomplektiga ma nii väga rahul ei ole. See ei mahu mulle selgagi. Suurus on kirjelduses one-size ja ma hoidsin sõrmi ristis, et äkki mahub, tundub selline veniv materjal olevat, aga ei. Ma isegi ei hakanud proovima, seda oli silmaga juba näha. Rinnakorv on mul hetkel C, nendel tundub olevat A. Püksikud lähevad ehk XS suurusele. Kaks varianti – kas ma annan selle komplekti ära või saan kunagi endale Barbie figuuri. 😀 Viimases ma muidugi kahtlen.

Ilus pesu on aga küll. Ilus valge pits, selgete kirjadega kumm pesul, üleliigseid niidijuppe ei ripu kuskilt.

Postituse lõppu lisan veel, et ka SheIn.com lehelt saab osta läbi Bonusway. Tehes viimases oma veebioste, võid koguda ostude pealt päris head pappi tagasi, tasuta saad liituda siin (link!).

Kuidas teile üldse meeldiksid sellised “hiina leiud” versioonis postitused? Huvitaks või pigem mitte?

Share this:

26 kommentaari

 1. E.T

  20. sept. 2017 at 10:57

  Sellised postitused meeldivad väga, huvitav on vaadata sellised expectations vs reality pilte. Kuna ilmad lähevad jahedaks, siis sooviks eriti näha mingeid oversized kampsuneid.. midagi lihtsat, aga stiilset.
  PS!Väga kena kleit ja istub ideaalselt! 🙂

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 11:02

   Tore lugeda, et huvilisi oleks (kasvõi üks :D). 🙂

   Muide, mul on juba bookmarkside alla salvestatud sügis-talve kraami sealt lehelt.

   Aitäh! 🙂

   1. Pille-Riin

    20. sept. 2017 at 12:38

    Seda sinist kleiti tahaks väga et oma beebikõhuga pilte minna tegema 🙂

 2. Andra

  20. sept. 2017 at 11:36

  Mulle ka meeldivad sellised postitused. Aga kas kleit vastab suurusele?

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 11:50

   Tead, ma isegi ei vaata neid tähti seal (S,M jne). Ma võtan mõõdutabeli järgi. 🙂

 3. G

  20. sept. 2017 at 11:40

  Mulle ka meeldib 🙂

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 11:51

   No seda on ainult hea lugeda. 🙂

 4. Helena

  20. sept. 2017 at 11:47

  Mulle meeldivad ka sellised postitused.

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 11:51

   High five! 🙂

 5. Kiku

  20. sept. 2017 at 12:09

  See postitus oli täpselt õigeks hetkeks ajastatud.
  Kuna ma ise soovin endale nii väga just taolise lõikega rinnahoidjaid soetada. Kahjuks eesti poodides 85C korvile ei ole vastavaid rinnahoidjaid(või ma ei oska siis korralikult otsida) ja peab mõtlema kuskilt tellimisele. Vaatasin ka ise ükspäev seda sama komplekti, aga nüüd jääb vist tellimus ära. 😀

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 01:40

   Mul on ainult hea meel, et saan kasulik olla. 🙂

 6. Krissu

  20. sept. 2017 at 12:09

  Kui sa kunagi selle pesu àra anda soovid, siiiis oleks vàgaaa suur huviiii 😀

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 01:40

   See juba läinud. 🙂

 7. Anne Männamäe

  20. sept. 2017 at 12:22

  Ikka meeldib. Väga hea on näha tooteid reaalselt ja teada, kas nad on ka kvaliteetsed. Tihtipeale jääb asi katki just sellepärast, et hirm, milline see toode tegelikult on….ja kui on veel võimalus võita, siis ju eriti super 😀

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 01:41

   Ja mul on vaid hea meel oma lugejatele auhinnamänge korraldada! 🙂

 8. Hegle

  20. sept. 2017 at 12:38

  Mulle ka meeldivad sellised postitused 😊

 9. Marilyn Ivask

  20. sept. 2017 at 01:03

  Kleit on väga ilus ja sobib sulle perfektselt!
  Ja pesukomplekt – tänu sellel postitusele ostetakse kindlasti üks komplekt (mina, sest ma vajan seda komplekti) 🙂

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 01:41

   Väga lahe! 🙂

 10. Marit

  20. sept. 2017 at 01:16

  Esimest korda kuulen sellisest lehest. Ilusad asjad ju 🤗
  Pesu palun mulle, pesulauale, aitãh 😂

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 01:41

   Pesu kahjuks läinud juba, aga ehk leiad kellegi, kes sulle sealt telliks selle. 🙂

 11. E.

  20. sept. 2017 at 02:04

  Postitused meeldivad. Kleit hakkas ka meeldima, aga oskad sa öelda, kaua sealt lehelt asjadel tarne on umbes?

  1. Jane Almers

   20. sept. 2017 at 02:06

   Jah ja ma mõtlesin, millise tähtsa punkti ma välja jätsin – tarne!

   Ütleme nii, et pakid tulevad üldjuhul väga kiiresti, 5-14 päeva. Mina olen enamus pakid saanud kõik vähem kui 10 päevaga kätte, kuid on olnud ka pakke, mis on ligi kuu tulnud. Viimased on aga väga väga harva esinevad. 🙂

   1. E.

    20. sept. 2017 at 02:16

    Ohhoo, no siis ma pean selle kleidi omale tellima. Vast jõuab enne oktoobri lõppu kohale ja saan ka oma pallikest selles eksponeerida! 😀

    1. Jane Almers

     20. sept. 2017 at 02:25

     Ma võtsin ka tegelikult selle kleidi eesmärgiga veel kõhupilte lasta teha, aga kuna pakk tuli suht kaua, siis matsin idee maha. 😀

     Nädal veel sünnituseni, ehk jõuab kellegi juurde pildistama minna. 🙂

 12. Kellukas

  1. okt. 2017 at 04:29

  Kui olen algaja blogija siis mul pole võimalust sheiniga koostööd teha?Või on see võimalus olemas.Reklaamin blogi ja lugejaid on kuid mitte nii palju nagu Mallukal näiteks 😀

  1. Jane Almers

   1. okt. 2017 at 06:21

   Ma ei tea, pead neilt otse uurima. 🙂

Leave a Reply