***

Hiina leiud

Ma hakkasin alles hiljuti tegema koostööd jälle vana hea hiina e-poega SheIn.com (link!). Me tegelikult oleme ka varasemalt koostööd teinud ja nii umbes paar aastat, mis oli ka suht edukas, aga üks hetk vajus see ära. Mida rohkem ma paisusin, seda enam märkasin, et mul ei ole sealt lehelt miskit valida ja niisama kappi seisma ei tahtnud ka midagi.

Meie koostöö seisneb selles, et mina valin sealt teatud hulk tooteid, näitan blogis oma lugejatele, millised need reaalselt välja näevad, kirjeldan materjali ja annan tagasisidet, kuidas olen rahul asjadega. Mida rohkem te nendele lingikestele klikite, mida teile siin üles märgin, seda rohkem saan ma tooteid valida, teile sooduskoode ja ka riideid/kinkekaid auhinnamängudeks. Seega, kui teile siin miski huvi pakub, klikkige aga sajaga – mina saan uusi hilpe, teie saate nende tooteid näha, sooduskoode ja auhinnamänge! Kõlab nagu diil ju!? 😀

Igatahes, ma valisin sealt nüüd ühe kleidi (link!) ja pesukomplekti (link!). Esimesega olen ma täiega rahul – venib hästi, on korralikult pikk ja mõnusalt ümber. Materjal on hingav ja ei kisu kuskilt. Ja lisaks sellele, et kleit on tõesti seljas mugav, on ta ka väga ilus.Pesukomplektiga ma nii väga rahul ei ole. See ei mahu mulle selgagi. Suurus on kirjelduses one-size ja ma hoidsin sõrmi ristis, et äkki mahub, tundub selline veniv materjal olevat, aga ei. Ma isegi ei hakanud proovima, seda oli silmaga juba näha. Rinnakorv on mul hetkel C, nendel tundub olevat A. Püksikud lähevad ehk XS suurusele. Kaks varianti – kas ma annan selle komplekti ära või saan kunagi endale Barbie figuuri. 😀 Viimases ma muidugi kahtlen.

Ilus pesu on aga küll. Ilus valge pits, selgete kirjadega kumm pesul, üleliigseid niidijuppe ei ripu kuskilt.

Postituse lõppu lisan veel, et ka SheIn.com lehelt saab osta läbi Bonusway. Tehes viimases oma veebioste, võid koguda ostude pealt päris head pappi tagasi, tasuta saad liituda siin (link!).

Kuidas teile üldse meeldiksid sellised “hiina leiud” versioonis postitused? Huvitaks või pigem mitte?

26 thoughts on “Hiina leiud”

 1. Sellised postitused meeldivad väga, huvitav on vaadata sellised expectations vs reality pilte. Kuna ilmad lähevad jahedaks, siis sooviks eriti näha mingeid oversized kampsuneid.. midagi lihtsat, aga stiilset.
  PS!Väga kena kleit ja istub ideaalselt! 🙂

  1. Tore lugeda, et huvilisi oleks (kasvõi üks :D). 🙂

   Muide, mul on juba bookmarkside alla salvestatud sügis-talve kraami sealt lehelt.

   Aitäh! 🙂

  1. Tead, ma isegi ei vaata neid tähti seal (S,M jne). Ma võtan mõõdutabeli järgi. 🙂

 2. See postitus oli täpselt õigeks hetkeks ajastatud.
  Kuna ma ise soovin endale nii väga just taolise lõikega rinnahoidjaid soetada. Kahjuks eesti poodides 85C korvile ei ole vastavaid rinnahoidjaid(või ma ei oska siis korralikult otsida) ja peab mõtlema kuskilt tellimisele. Vaatasin ka ise ükspäev seda sama komplekti, aga nüüd jääb vist tellimus ära. 😀

 3. Ikka meeldib. Väga hea on näha tooteid reaalselt ja teada, kas nad on ka kvaliteetsed. Tihtipeale jääb asi katki just sellepärast, et hirm, milline see toode tegelikult on….ja kui on veel võimalus võita, siis ju eriti super 😀

 4. Kleit on väga ilus ja sobib sulle perfektselt!
  Ja pesukomplekt – tänu sellel postitusele ostetakse kindlasti üks komplekt (mina, sest ma vajan seda komplekti) 🙂

 5. Esimest korda kuulen sellisest lehest. Ilusad asjad ju 🤗
  Pesu palun mulle, pesulauale, aitãh 😂

  1. Pesu kahjuks läinud juba, aga ehk leiad kellegi, kes sulle sealt telliks selle. 🙂

 6. Postitused meeldivad. Kleit hakkas ka meeldima, aga oskad sa öelda, kaua sealt lehelt asjadel tarne on umbes?

  1. Jah ja ma mõtlesin, millise tähtsa punkti ma välja jätsin – tarne!

   Ütleme nii, et pakid tulevad üldjuhul väga kiiresti, 5-14 päeva. Mina olen enamus pakid saanud kõik vähem kui 10 päevaga kätte, kuid on olnud ka pakke, mis on ligi kuu tulnud. Viimased on aga väga väga harva esinevad. 🙂

   1. Ohhoo, no siis ma pean selle kleidi omale tellima. Vast jõuab enne oktoobri lõppu kohale ja saan ka oma pallikest selles eksponeerida! 😀

    1. Ma võtsin ka tegelikult selle kleidi eesmärgiga veel kõhupilte lasta teha, aga kuna pakk tuli suht kaua, siis matsin idee maha. 😀

     Nädal veel sünnituseni, ehk jõuab kellegi juurde pildistama minna. 🙂

 7. Kui olen algaja blogija siis mul pole võimalust sheiniga koostööd teha?Või on see võimalus olemas.Reklaamin blogi ja lugejaid on kuid mitte nii palju nagu Mallukal näiteks 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga