Määratlemata

hiina leiud- sammydress.com

Üsna pikka aega tagasi kirjutati mulle selliselt lehelt nagu Sammydress.com (LINK). Nad kirjutasid mulle esialgu hispaania keeles ja ma ei viitsinud tegelikult neile isegi vastata. Sain aru küll, et soovivad koostööd teha jne, aga ma viimasel ajal pole suutnud end blogilainel hoida ja jätsin asja sinnapaika. Kuna nad aga olid väga järjepidevad ja kannatlikud, siis saatsid nad mulle aina uuesti ja uuesti kirju koostöö sooviga. Mina olin siis kenasti nõus ja noh.. kes ei tahaks tasuta nänni saada, eksole. 

Sain valida suurema summa eest asju ja need asjad jõudsid üsna kiirelt kohale. Tulid nad Hollandist. Tooted tulid kahe erineva pakina ja tarne oli keskmiselt kaks nädalat. Natuke vähem. 

Asjadega jäin rahule nii ja naa. Pakis oli käekott, kardigan ja kaks pakki erinevaid juuksepikendusi. Võib öelda, et täiesti rahule jäin ainult ühtede juustega- kott on liiga väike, kardigan on väga lohvakas ja ühed juuksed on nii õhukesed, et terve pea jaoks neid küll ei jagu. Lisaks on neid juuksesalke seal väga vähe. 

Must käekott (LINK). Nagu juba öeldud- minu jaoks pisut väike. A4 peaks sisse mahtuma, aga mulle meeldivad sellised mahukad käekotid. 
Ja nüüd minu lemmikud- juuksepikendused (LINK). Nad meeldivad mulle tõesti väga palju. Kahjuks aga jääb ühest ribast väheks, seega ma ilmselt tellin 2-3 pakki juurde, et nad jääksid mõnusalt paksud. Juuksed on siidised ja pehmed. 
Teised juuksepikendused (LINK). Nagu eespool mainisin, on nad väga õhukesed ja neid ribasid on väga vähe, seega ei hakanud ma neid pähe toppima. Vaatepilt oleks väga naljakas olnud, ma juba peegli ees proovisin. 
Kardigan (LINK). Ühest küljest on väga mõnus, et ta selline lohvakas on. Ma kodus olles viskan selle peale ja kõik. Ta on seest hästi soe ja pehme, et mugav on kodus sellega diivanil vedeleda ja televiisorit vaadata. 

Kui ma nüüd sellest kardiganist pilti vaatan, siis ta näeb välja nagu tõeline räbal, aga tegelikult asi nii hull ei ole.

4 thoughts on “hiina leiud- sammydress.com”

  1. Muidu kena inimene, aga ma ei saa aru, mis jaoks on vaja kõik pildid peegelpilti panna? Üle juba viskab. Samamoodi su naeratus, tee suu lahti ja naerata või siis pane täiesti kinni, mitte selline kõver nägu nagu oleks sitta nuusutanud 😀

  2. Misjaoks või? Äkki mulle meeldib? Pole selle peale tulnud? 😀 Vot, nüüd siis tead. Aga võibolla ma nuusutasingi? kes teab 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga