Määratlemata

hiinast sajab ilusaid asju

Mingi hiina ime vist, et pakid nii kiirelt kohale tulevad. Ma juba mainisin seda, aga kordaks üle, et ka SheIn pakike tuli kõigest 3 päevaga! Ma olin tõesti üllatunud, sest viimaseid pakke olen ma pidanud ootama ala kuu aega, veits vähem võibolla. 

Aga mis ma siin ikka lobisen, tegelikult pikka juttu ei ole ja näitan teile siis, mida sisaldas sellel korral pakk. Etteruttavalt võin juba öelda, et jäin väga rahule toodetega. SheIn ja Romwe puhul on pettumusi väga väga vähe olnud selle aasta ja natuke peale aja jooksul, mil olen nende lehtedega koostööd teinud.

Eest lukuga pluus (LINK). Mul on hetkel kodus kaks musta ja üks roosa eest lukuga pluus. No see roosa oli tegelt kleit, mille ma pluusiks ümber tegin. Ma kartsin, et just see pluus jääb lohvakas, nagu tootepildil, aga ei jäänudki. Kindlasti on plaan kitsamaks õmmelda, et oleks rohkem ümber. Aga ma võin öelda, et rohkem ma eest lukuga pluusi kuskilt ei vali, sest olen viimase valikuga väga rahul. Varrukatel ja kehaosal all ääres on selline soonik, mis hoiab pluusi mõnusalt keha vastas nendest kohtadest.
Teksad (LINK). Ma ei oska öelda, mitu korda üks inimene saab riideesemesse armuda, aga ma pean seda ütlema- I AM IN LOVE, again! Nii mõnusad, nii ümber, nii mugavad.. kõik on nii nii vinks-vonks. 

1 thought on “hiinast sajab ilusaid asju”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga