hot.ee teenused sakivad!

Ma olen juba pikka aega olnud hot.ee kasutaja. Ma olen selline inimene, et kui ma kord juba olen ühes kohas end sisse seadnud, siis eelistan võõrastest kohtadest eemale hoida. Ma ei kohane just kiirelt. Kui ma blogima hakkasin, pidin tegema endale gmaili ja sellegagi oli kole harjumatu ja lasin kõik kirjad ikka hot.ee’sse suunata- palju mugavam ja tuttav keskkond juba. 

Viimasel ajal toimub seal aga üks jama teise otsa. Küll ei salvesta kirjad kaustadesse ära.. Esmajoones mõtlen ma saadetud kirju. Teisel korral kirjutan pika kirja valmis, kui ma vajutan nuppu “saada”, hakkab leht laadima ja lõpuks viskab ette sellise pildi.


Teisel juhul on hot.ee lehele minnes jälle punase või rohelise kastikesega kiri, et toimuvad hooldustööd, mille käigus võib veebikeskkond olla aeglasem.. ja igast jama veel. Selles olukorras on mulle saadetud kirjad kaotsi läinud või õnneks mulle nad hiljem kohale jõudnud.. Kõige rohkem teeb närvi mustaks see, kui sa ootad kellegi tähtsat kirja ja kui see kiri jõuab, on ta tühi, sest hot teeb mingeid pagana hooldustöid jälle seal…

Üks hooldutöö teise otsa, aga paremaks ikka midagi ei muutu. Kogu see jama kestab seal edasi.. Tekib küsimus, mida kuradit nad seal hooldavad 😀

Kommentaarid

  1. Anonüümne says:

    Oojaa, täpselt sama siin- nii harjunud hotiga,aga ausalt kaua võib 😀 Tuleb vist mujale kolida, paistab,et olukord ei muutu.

  2. Jane Almers says:

    Aahh.. ma üldse ei tahaks mujale kolida 😀 Nagu ma juba mainisin, siis ma ei kohane kiirelt ja uued ning võõrad asjad mulle üldse ei meeldi 😀

  3. Anonüümne says:

    Gmail on ikka paem. Ma tööandjana ei vaata esimese hooga neid kanditeerijaid, kes mingeid kummalis jai aadresse kasutavad. Hoti ei saa vahel vastustki saata, küll on täis postkast vms. Normaalne gmail on tasuta saadaval vähemalt 10 aastat, need kes pole suutnud seda programmi omandada….ma pole kindel kas nad meil tööprogrammidega ka hakkama saaksid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Viimased postitused

Miks inimesed lasevad endale pahasti öelda???

Ma eile tegin instagramis üle pika aja jälle seda Q&A. Eelmisel korral olid inimesed (või [...]

Kuidas suhtes kõik nii iseenesest mõistetav ikka on

Ma pean selle lõpuks “kaelast” ära kirjutama, muidu tuleb uus elu ja mälu peale ja [...]

14 ja 2

Eile ja täna on olnud üsna tähtsad päevad meie peres. Eile täitus minu ja abikaasa [...]

2 Comments

See on nüüd läbi!

Aeg on asjad pakkida ja need lõplikult kodust välja visata/põlema panna, sest kool on nüüd [...]

1 Comments

Kas nutivaba suvi on tõesti võimalik?

Suvepuhkus algaaaas! Tegelikult juba mõned päevad tagasi. Suvepuhkus sellesmõttes, et suurematel on ka kool nüüd [...]

1 Comments

Kuidas ma endale kodus ise iluoppi tegin

Mul tekkis selle pealkirjaga kohe oma peas väike video, kuidas ma ennast kuskil köögi laual [...]

Kuidas kõik nüüd läbi saab

No tere! Pole mina jälle siia mõnda aega jõudnud ning aegajalt taban end mõttelt, et [...]

8 Comments

Kuidas lapsed ei taha enam üldse õues käia

Ma tegelikult mõistan seda, et maailm muutub, uueneb ja areneb aina edasi ning nutiseadmed on [...]

Kuidas mu lapsed edaspidi põrandal peavad sööma

Ma otsustasin meie köögist laua ja toolid välja visata. Jah, kuulsite, st lugesite õigesti. Ei [...]