***

Ilus naine nii ei tee

Ma saan aru, et lähen nüüd vastuollu oma eelmise postitusega, kus trampisin jalgadega vastu maad ja nõudsin, et suitsetamine rõdudel keelustatakse, sest see hais on nii rõve kuigi peeruhais on ju samamoodi ja tegelikult tuleks ka peeretamine keelustada. Ja mitte ainult rõdul. Igalpool. Ma olen kahe käega poolt.

Kes tahaks iga kord oma silmi peast välja kraapida minu peeruteemaliste postituste peale, ärge edasi lugege, mul hakkaks teie silmadest kahju.

Ma ei tea, kust enamus inimesed on ära õppinud mitte peeretamise või vaoshoitud kontrollitud peeretamise, aga mul juhtub küll vahel ups-peeru. Eriti rasedana. Huhh, jumal tänatud, jälle saab midagi raseduse kaela veeretada.

Ok, mujal suudan ka mina oma sulgurlihaseid rohkem kontrollida, aga nüüd, kui sellele mõelda, võib-olla Geit just sellepärast mind kuhugi kodust välja ei viigi… #saripeeretaja

Me ju kõik teame, kuidas naised tegelikult ei kaka vaid väljutavad roosinupukesi ja ega nad ei peereta ka vaid tulistavad välja sädelust, mille hääl on nagu ükssarviku naer ja lõhn kui vikerkaarel. Kui ebaloogiline, aga nii see ometi on. 😀

Well, mul nii fäänsi see asi kahjuks pole. 😀

Täna oli see õnnis hetk, mil ma selili oma voodis lebasin ja ühtäkki üritasin voodist püsti saada. Teate, jõle keeruline on oma 113cm ümbermõõtu omava kõhuga voodist välja saada. Ukerdasin ja ukerdasin ning üks hetk kostus tuttavlik, kuid samas huvitav hääl.

Geit kohe kiljatas nagu naine: “Jane, ilus naine nii ei tee!”

Oota, ma päris täpselt ei saanudki aru, kas ma lasin peeru või mu püksid kärisesid, aga igatahes pidin jumalat tänama, et ma ilus naine ei ole ja endale südamerahus peeretamist lubada saan.

Aga muidugi hakkasin ma dramaatiliselt küsima temalt, kuigi mul oli jumala savi: “Mida sa ütlesid?” See on mul üks kaval nipp anda Geidule võimalus oma öeldut muuta.

Näiteks kui ma istun diivanil nagu mees ja ta kommenteerib seda ja ütlebki, et ma olen nagu mees, siis ma mängin kurti ja küsin: “Mida sa just ütlesid?” Tegelikult ma kuulsin küll, mida ta ütles, aga kuna ma nii südamlik olen ja inimestele alatihti teisi võimalusi jagan ega ma siis oma meest saa ilma jätta.

Ja see kehtib iga asja kohta, mida ta julgeb (rõhutan seda sõna, sest enamasti ta ei julge 😂) minu välimuse, käitumise või iseloomu kohta öelda, mis ei pruugi mu egole meeldida. Positiivne ellusuhtumine, ma ütleks selle meetodi kohta. 😀

Ma olen ikka siit või sealt lugenud, kuidas just mehed panevad paika, mida naistel sobib teha ja mida mitte. Päris huvitav. Ma arvasin, et me oleme kõik üsna võrdsed selles osas. Mina olen vist kõigi nende eelduste kohaselt üks üsna mehelik naine, kui nii öelda. Koduseinte vahel, ma mõtlen ja kui külalisi parajasti ei ole. Ega ma just 24/7 jalad harkis ei istu ja kubemest midagi ei otsi või peereta, aga vabamalt võtan küll ja ei istu siin nagu üks mannekeen-modell ega põe selle üle, kuidas mu juuksed on ega pluus kortsus pole või kas ma lõhnan ikka nagu roosinupuke.

Aga kui nüüd selle peeru juurde tagasi tulla, tekib mul päris mitmeid küsimusi.

Millised on ilusad naised? Miks nad peeretada ei tohi? Kas “koledad” naised võivad peeretada? Kuidas nende peer ilusate naiste omast erineb? Miks on üldse ilusad naised ja koledad naised? Kas Geit ei teagi, et kõik inimesed on ilusad? Kas Geit on kasvatamatu? Kas siit tuleb kodutüli? 🙄

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga