Määratlemata

itella on hoopis kõnekaart?

Ma üks kord suure hurraaga teatasin blogi facebooki lehel, et mul on nii paljust kirjutada. Kirjutasin natuke ära ja siis olin kadunud nagu vits vette. Täna aga meenus, et ma tahtsin ühest naljakast olukorrast rääkida, mis paar nädalat tagasi Maximas tekkis. See juhtum on ühest küljest negatiivne, teisest täiesti tavaline ja justkui elust enesest. Imestama see mind ei pannud, küll naerma ajas omamoodi. 

Peale tööd läksin mina detsembris avatud Maximasse. Täitsa uus ja puha. Netist uurisin, et seal on olemas ka Itella pakiautomaat ja kuna see on mulle üsna lähedal, oli sealt päris mugav peale tööd läbi lipsata, pakk posti panna ja rahus südamega koju minna. Läksin Maximasse ja tont mind võtku, aga mina seda Itellat üles ei leidnud. Mõtlesin, et idee poolest ta ju peaks kuskil poes sees olema, sest ma pole siiani näinud, et Itella automaadid õues oleks. Ikka Omniva on see, kes võimaldab ööpäevaringselt oma automaatidele ligipääsu. Ei tea kui hea või halb see on. 

Ma tegin sellele Põhja-Eesti suurimale Maximale ringi peale nii seest kui väljas ja no ei leia seda Itellat. Mis teha? Mõtlesin, et kas ma tõesti vaatasin valesti ja eksisin, aga ei, väljas oli ka suur Itella silt. Läksin mina siis infoletti, et küsida, kus see Itella pakiautomaat asub ja meie vestlus kujunes järgmiseks:

Mina: “Tere! Kas te oskate öelda, kus asub siin Itella pakiautomaat?”
Teenindaja: “Misasi?”
Mina: “Itella pakiautomaat, millega saab pakki saata.” Näitasin veel näpuga oma käes olnud pakile, sest ilmselgelt teenindaja oma eesti keelega ei hiilanud. 
Teenindaja: “Ah Itella! Te siis soovite kõnekaarti osta?”
Mina: “Ei, ma soovin pakki saata pakiautomaadiga.” Ma veel vehkisin kätega, et kuidagigi aimu anda, et noo kandiline pakiautomaat, avad ukse, lükkad paki sisse, aga ei. Teenindaja ajas ikka kõnekaarti taga. 

Pöördusin siis seal samas oleva turvamehe poole ja küsisin temalt. Tema esimene asi oli see, et ta jumala tuimalt saatis mind infoletti. Seletasin talle, et just sealt ma tulen ja nemad mind aidata ei osanud, kuna ei saa eesti keelest aru. Tema ikka jätkab, et ma mingu infoletti, sealt saan abi. Eks ma siis lõin käega ja tulin tulema sealt. Hiljem netist uurisin, et jah tõesti on Itella automaat seal olemas ja sellises kohas, et ma lihtsalt ei näinudki. Minu silmanägemise viga oli see, tunnistan, kuid kui teenindaja ei saa aru eesti keelest, peaks ta kutsuma kellegi, kes oskab. Nagu mina seda enda töö juures teen ja ilmselt paljud teenindajad. 

Aga naljakas seik ikka 😀

4 thoughts on “itella on hoopis kõnekaart?”

  1. Juba mitu kuud tagasi pidid küsimustele vastama!? 6de hüppas alt, aga no ise võiksid ikka ükskord ometigi videoga ka vastuseid teha! 🙂
    Ja huvi pärast küsin, et kui palju pead öösel laste pärast ärkama?

  2. Ei peagi. Nad juba pisikesest saadik magavad terve öö. Tõeline luksus minu jaoks 🙂 Ma kindlasti teen selle video. Tegemata sa ei jää 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga