***

Ja seal kõhukeses kasvab….

Täna oli see kauaoodatud päev, mil lootsime teada saada, kes minu kõhus kasvab. No, et kas on poiss või tüdruk. Geit ikka vahel tuletas mulle meelde, mitme päeva pärast see kauaoodatud hetk saabub. Mul oli pigem selline “meh” tunne, et nagu nii hullult ei oota, kui esimese lapsega. St ootasin, aga mingit hullu ärevust ei olnud, lootes, et see kuidagi selle päeva kiiremini meieni toob. 😀

Mul siin eile algasid imelikud valud vasakul alakõhus ja kuna mul vasakus munasarjas on tsüst, siis arvasin esialgu, et raudselt on sellega mingi häda. Kui ma aga esimese kärtsu peeru ära lasin ja valu väiksemaks läks, sain aru, et tegemist on gaasidega.

Tänase päeva jooksul gaasitades ja vetsus käies läks iga korraga aina paremaks ja nüüd ma istungi siin ämmaka soovitusel espumisani peal. Ma nüüd mõistan, miks beebid röögivad, kui neil gaasid on. Ma oleks tahtnud ka täna öösel looteasendis röökida, aga mulle ei tundunud see eriti mõistlik. 😀

Nii ja täna käisingi ämmaemanda vastuvõtul. Kui iga korraga on kaal ludinal langenud, siis nüüd oli 2,6kg pauhti juures – mitte, et see nii oluline oleks. Silm hakkas veits tõmblema, aga noh, ma olen viimasel ajal igast rämpsu ka endale sisse ajanud. Vastavalt isudele.

Beebil kõik käed-jalad on olemas, nägu näitas ka lõpuks ja nägin ise, kuidas ta seal tühja õhku sisse lutsutas. Täitsa tore vaatepilt oli. Oma hargivahet näitas ta isegi palju hoogsamalt kui nägu ja alguses arvasin, et pean mingi päev tagasi minema, et nägu ka üle tsekkida, aga lõpuks andis ennast ikka näole ja seal on ka kõik esmatähtis olemas. 😀

Tähtaeg tuli ka suts ettepoole – 4.10.

Ja kõik, kes te olete siin mu näo, kõhu või tähtede järgi pakkunud, et tuleb poiss, siis… tuleb poiss, tuleb. Ma olin selles ise nii kindel – sisetunne vist.

See pettumus Adeele poolt video lõpus.. 😅 Ausalt ei olnud asi selles, et veel üks poiss vaid ta läks kurvaks, et pall katki tehti.

Aa, ja see teine hea uudis oli Adeelele, et ta jääb ainsaks tüdrukpesamunaks meil. 😍

Nimi on meil algusest peale juba välja valitud ja ikka samal põhimõttel nagu kõigi teiste nimed – et meil poleks tutvusringkonnas ühtegi sellenimelist täiskasvanut.

6 thoughts on “Ja seal kõhukeses kasvab….”

  1. Paanitsesin ka siin ükspäev,et appi miks mu alakõht nii julmalt valutab aga nohm samuti gaasid andsid märku,et hallo kõiges ei ole süüdi mingi ulme häda kohe . Või nohm gaase võib ka nimetada ulme hädaks kui nende kallal päevast päeva vaevelda 😅 . Õnnesoovid poisi jütsi puhul 😇💙

  2. Nii vahva! Mul 25ndal LA ja hetkel ka tähtaeg 04.10 😊 Lapse sugu minu jaoks ka nüüd esmatähtis pole. Põhiline, et terve. Kodus nagunii 2 poissi ja 2 tüdrukut. Mees on kindel, et on poiss, aga mina ei tea.. Pole sellist kindlat sisetunnet. 😁

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga